Schimbari la LIDL Romania Anuntate Oficial pentru Magazinele din Tara

Schimbari LIDL Romania Anuntate Oficial Magazinele Tara

LIDL Romania i-a anuntat in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre schimbarile care sunt facute acum in toate locatiile din tara, iar asta deoarece in magazine sunt acum disponibile o serie de noi oferte bazate pe LIDL Plus, iar asta inseamna ca putem sa ne bucuram de preturi mai mici la multe produse.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania care au un card de fidelitate LIDL Plus se pot bucura de reducerile speciale care sunt disponibile exclusiv in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android in care ne putem adauga cardul de fidelitate, si in care vedem efectiv ofertele.

Daca scanam in mod constant cardurile de fidelitate LIDL Plus la casele de marcat, atunci vom avea ocazia de a beneficia si de oferte personalizate in baza cumparaturilor pe care le facem, ceea ce LIDL prezinta ca un foarte mare bonus pentru clientii care aleg sa profite de acest sistem chiar acum.

LIDL are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce este oferit in mod oficial pentru clientii care au LIDL Plus in momentul de fata, si e bine sa va uitati cu mare atentie la toate ofertele pentru a nu rata vreo promotie care este disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de săptămâna aceasta.