Conceptul unui iPhone 5 facut ca omagiu adus lui Steve Jobs

   Anul trecut au aparut pe internet foarte multe concepte ale terminalului iPhone 5 insa in final dispozitivul nu a mai fost lansat pe piata de catre Apple. Chiar si asa, multi inca pastreaza speranta lansarii unui asemenea terminal si inca dezvolta concepte precum cel pe care il vedeti in imaginile acestui articol. iPhone Steve Jobs este numele conceptului si el ne prezinta un iPhone 5 cu ecran capacitiv care se intinde de la o margine la alta a carcasei si ascunde un procesor A6, o camera de 10 megapixeli si este “imbracat” intr-un design interesant.

   Conceptul a fost facut de catre cei de la ADR Studios si este departe de a reprezenta un produs pe care Apple l-ar putea lansa pe piata.

 

 

16 COMENTARII

  1. Seamana cu o replica fidela chinezeasca ! Dar binenteles daca ar apărea pe piața exact cum arată ….s-ar forma cozi pana la Google CO :)) !!

  2. Vorbim de concept prieteni si voi va uitati la butoane….mda ce sa zic!de asta este concept pt ca trebuie privit ca design in primul rand si dupa la micile detalii!Asa zice si vulpea care nu ajunge la struguri…nu va convine/nu o sa va convina poate va convinge Samsung ca si asa “seamana”!o zi buna

  3. Iubesc logo-ul apple insa nu cred ca pe partea frontala ar prinde bine un logo , e fain sa fie cat mai simplu…. in rest nu prea vad nimic exceptional … seamana cu un iPhon4/4S doar ca are ecran mai mare , mai subtire si modificate un pic butoanele (spre urat)

  4. Daca va uitati la a 2-a imagine veti observa cat de mult seamana cu samasung galaxy s II, eu nu cred ca asa va arata. Multimau spus ca vei puea sa vezi prin el, altii ca are holograma, acum imaginile astea. Cred ca au fost facut de niste fani samsung ca sa para mai urat decat va fi iPhonul 5. Sunt sigur ca apple va face otreaba buna cu designul iphonului ca, desi din pacatr a murit Steve Jobs, designerul este inca in viata. Eu am incredere in apple ca va revolutiona lumea cu un iPhone 5

  5. Arata interesant acel concept , insa , raman la parerea ca , niciodata , NIMENI , nu va face un design mai reusit ca la iPhone 4/4S !

    //aveti idee de unde pot descarca acel wallpaper ?