Decodare permanenta vs decodare cu o cartela TpSIM pentru iPhone 4S

  Dimineata am scris acest articol in care v-am explicat ca in China a fost dezvoltata o noua cartela numita TpSIM care ar fi capabila sa decodeze baseband-urile 1.0.11, 1.0.13 si 1.0.14 ale iPhone 4S. Aceasta este prima cartela de acest gen si pretul ei de pornire este de 99.95$, un pret foarte mare avand in vedere ca exista alternative mult mai bune care au un pret asemanator. Vorbesc desigur despre decodarea permanenta care implica o plata facuta unei persoane care decodeaza terminale iPhone si rezulta intr-o decodare permanenta pentru terminalul vostru indiferent ce versiune a iOS si baseband veti avea.

  O decodare permanenta este mai scumpa decat o decodare facuta folosind o cartela precum TpSIM insa decodarea permanenta nu va fi influentata pe viitor de absolut nimic. Decodarea cu aceste cartele TpSIM este buna doar daca Apple nu scoate un baseband nou pentru ca atunci cartelele nu vor mai functiona absolut deloc. Avand in vedere diferenta destul de mica de pret, in unele cazuri, intre o cartela TpSIM si o decodare permanenta, eu recomand cu caldura decodarea permanenta deoarece veti fi feriti pe viitor de orice update al iOS.

  Pentru cei care au un terminal codat pe reteaua AT&T sau orice alta retea unde decodarea permanenta nu este disponibila, o cartela TpSIM este singura solutie.