Apple incepe sa livreze primele tablete iPad in timp ce timpii de livrare a comenzilor plasate acum in unele tari sunt de 2 – 3 saptamani

  Daca noua tableta iPad v-a placut atat de mult incat v-a convins sa o achizitionati din magazinul Apple atunci s-ar putea sa fi primit deja un email prin care erati notificati ca ea a plecat din China si se indreapta catre voi. Cateva sute de mii de utilizatori au primit probabil acest mesaj in cursul serii trecute deoarece Apple ar fi inceput procesul de livrare a tabletelor de la fabricile Foxconn din China. Toate tabletele comandate pana ieri dupa-amiaza ar trebui sa ajunga pe data de 16 martie la destinatari insa cele comandate ieri seara vor fi livrate abia saptamana urmatoare.

  In alta ordine de idei, in Marea Britanie timpii de livrare ai tabletelor iPad comendate acum au ajuns la 2 – 3 saptamani insa in restul tarilor se mentioneaza termene de livrare pentru 16/19/22 martie. Se pare ca in Marea Britanie fie s-ar fi comandat un numar foarte mare de tablete iPad fie ar fi ceva probleme de logistica altfel nu prea vad de ce ar fi timpii de livrare atat de mari doar acolo. In SUA tabletele sunt livrate in continuare pe data de 16 martie desi aseara timpii de livrare crescusera usor deci e posibil ca o parte din stoc sa fi fost redirectionata.