Apple lupta impotriva bisnitei in Hong Kong, avertizeaza bisnitarii ca nu vor putea cumpara tablete iPad din magazinul companiei

  Cand iPhone 4S a fost lansat in China, Apple a avut probleme extrem de mari cu bisnitarii care s-au adunat in fata mai multor magazine pentru a cumpara noul produs insa au sfarsit prin a se lua la bataie. Apple a amanat lansarea iPhone 4S in China din cauza bisnitarilor si acum pregateste lansarea iPad in Hong Kong cu un avertisment pentru acestia. Apple a anuntat bisnitarii ca nu vor putea achizitiona noua tableta direct din magazinul Apple Hong Kong fara o rezervare initiala insa persoanele adunate deja in fata magazinului nu au parut prea interesate sa ia in seama mesajul. Rezervarile se fac prin site-ul Apple si orice persoana interesata trebuie sa isi faca rezervarea in baza numelui, adresei si a unei copii dupa un buletin/pasaport.

No staying or queueing up here. Apple will not serve on a first come first serve basis for new iPad. Please refer to Apple’s official website for the detailed arrangement.

  Ideea celor de la Apple este foarte buna insa din pacate ea nu trebuie aplicata doar in Hong Kong ci si in SUA pentru ca anul trecut extrem de multi asiatici au stat la cozi in fata magazinelor Apple pentru a achizitiona noua tableta iPad 2. E putin probabil ca acest gen de sisteme sa opreasca bisnitarii insa macar Apple incearca sa ia masuri pentru eradicarea fenomenului.