CamFast iti aduce un mod rapid de a deschide aplicatia Camera din LockScreen

FastCam

  CamFast este un nou tweak publicat in cursul acestei zile in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa deschida rapid aplicatia Camera direct din LockScreen-ul propriilor iDevice-uri. Stiti deja ca in iOS 5/5.1 Apple a implementat doua moduri distincte de a deschide aplicatia Camera din LockScreen insa nu toata lumea este multumita de ele. Pentru cei care doresc un mod diferit de a deschide aplicatia Camera din LockScreen exista acum CamFast, tweak-ul care deschide aplicatia Camera prin simpla efectuare a unui gest in LockScreen-ul din iOS.

CamFast is the fastest way to launch your camera to take pictures in your device, faster than the normal camera app, the lockscreen camera. Simply setup the activation gesture in Activator, and you will be able to launch CamFast from anywhere, including lockscreen, in-applications and of-course homescreen.

  CamFast functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator iar din aplicatia Settings va trebui sa setati gestul care trebuie intreprins pentru a deschide aplicatia Camera. Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.