Adauga putina culoare Mac-ului tau cu ajutorul acestor stickere pentru tastatura

  Produsele companiei Apple sunt concepute in asa fel incat sa fie placute ochiului si sa nu contina culori “tipatoare”, de aceea Mac-urile si iDevice-urile sunt in general construite in culori simple. Pentru cei care doresc sa adauge putina culoare propriului Mac exista un set de stickere care va ajuta sa colorati tastatura unui MacBook Air/Pro. In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care arata Mac-ul dupa ce ii aplicati respectivele stickere si probabil se vor gasi printre voi destule persoane interesate de asa ceva. Producatorul sustine ca foloseste imagini de inalta rezolutie pentru stickere deci ar trebui sa arate foarte bine insa nu se stie cat de bine se pasteraza culoarea in timp.

All my Macbook, iPad, iPhone decals are made using ultra-high resolution pictures, printed on transparent vinyl MPI material from Avery Graphics, which guarantees no residue with 3-5 years outdoor life.

  Stickerele din imagini pot fi achizitionate la pretul de 16$ de aici insa pentru transport international trebuie sa mai adaugati cativa dolari.