iOS 5.1.1 rezolva o importanta problema de securitate a browserului Safari

  Aseara compania Apple a lansat oficial iOS 5.1.1 pentru posesorii de iDevice-uri si changelog-ul referitor la aceasta versiune a iOS mentiona doar bug fix-uri si imbunatatirea catorva functii. Ei bine modificarile nu se rezuma doar la atat, deoarece Apple a rezolvat si o problema de securitate importanta a browserului Safari care acum nu mai poate fi “pacalit” sa afiseze utilizatorilor un url fals. Mai exact Apple a rezolvat problema URL spoofing-ului despre care am vorbit aici, insa au trecut destule saptamani de atunci.

Description: A URL spoofing issue existed in Safari. This could be used in a malicious web site to direct the user to a spoofed site that visually appeared to be a legitimate domain. This issue is addressed through improved URL handling. This issue does not affect OS X systems.

  Presupun rezolvarea acestei probleme, dar si a celor privind conexiunea de internet a tabletei iPad 3 si imposibilitatea de a descarca aplicatii din App Store, au determinat compania americana sa lanseze aceasta versiune a iOS, insa daca aveti nevoie de jailbreak si unlock, NU faceti update la iOS 5.1.1 deocamdata.