Ajutor iPhone si iPad

Ajutor iPhone si iPad

Ajutor iPhone si iPad este o pagina creata special pentru toti cei care au diverse probleme in a utiliza iPhone, iPad sau iPod Touch-uri ale companiei Apple, aceasta pagina fiind dedicata exclusiv acestui tip de subiecte. Jailbreak, activare, decodare, deblocare, transfer fisiere, instalare sau stergere de aplicatii, restore sau orice alte probleme veti avea, pagina de ajutor iPhone si iPad va sta la dispozitive pentru a va oferi solutii si sfaturi pentru a rezolva orice fel de problema aveti.

Ajutor iPhone si iPad

In aceasta pagina va voi oferi ajutor dedicat pentru tot tipul de probleme, fie ele mari sau mici, insa puteti beneficia si de suportul utilizatorilor inregistrati pe forumul iDevice.ro pentru a discuta despre probleme similare sau a rezolva altele. Pagina aceasta este deschisa oricarui utilizator de iPhone, iPad sau iPod Touch din Romania si intrebarile trebuie scrise in limba romana, cat se poate de clar, descriind problema in detaliu pentru a primi ajutor cat mai rapid si mai eficient.

Incepand de astazi aceasta va fi singura pagina in care se va oferi ajutor din partea mea, asa ca orice incercare de a imi trimite un email sau un mesaj prin intermediul Facebook va va aduce exact aici. Dupa publicarea unui comentariu va rog sa bifati casuta Anunta-ma prin e-mail cand mai comenteaza cineva. pentru a primi un email cand va voi raspunde, acest proces implicand introducerea unei adrese de email de la bun inceput.

Acestea fiind spuse, va recomand sa salvati aceasta pagina in browser si sa folositi butoanele Facebook, Twitter si Google Plus pentru a o recomanda prietenilor vostri care au diverse probleme.

iPhone 6S la REDUCERE si cu un CADOU!