The stupidest advertisement of an ultrabook (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CVdlkv5heqk[/youtube]

  The guys who develop ultrabooks claim that they are now competing with those from Apple and the MacBook Air, but looking at the video clip above, I would say that everything is just a bad joke. The video clip was published on the official YouTube account of Intel Japan, so it is not a joke but a real advertising spot for the promotion of ultrabooks and I think it will be a huge success and attract a lot of customers.

22 COMMENTS

  1. @3. zaone
    Ce e asa tare la ea?

    Prostia si cretinismul uman :))
    Raman surprins in fiecare zi cat de mult ma pot surprinde cretinii .

  2. Stupida este intr-adevar. Dar totusi te-a determinat sa o pui ca stire, sa povestesti si altora. Din pacate genul asta de reclame care ies in evidenta prin cretinismullor castiga tot mai mult teren, pentru ca este mult mai greu si scump sa faci o reclama de calitate. Trantesti o reclama stupida, enervanta sau pe care sa nu o inteleaga nimeni si atragi aceeasi atentie.

  3. Pe mine oricum nu ma poate convinge o reclama sa cumpar ceva ,Zaone. Scopul oricarei reclame e sa-ti “ramana” ceva de la ea . Tu de exemplu de cate ori o sa-ti amintesti de reclame stupide inevitabil te vei gandi la Intel

  4. Pentru ca e unul intr-un costum stupid de tigru care danseaza fara rost. In spate are doi care in 90% din timp stau degeaba. Ce legatura are asta cu un ultrabook, cu functionalitatea sau design-ul sau si de ce ar trebui sa ma convinga asta sa cumpar un ultrabook? E o reclama la fel de prost gandita precum cele pentru Toshiba.

  5. zaone nu e stupida deloc. mie mi se pare chiar buna.

    eu nu prea tin la reclame. niciodata nam cumparat ceva datorita unei reclame