5 COMMENTS

  1. Au niste vrajeli penibile ca sa te faca sa ramai in retea. Astazi l-au sunat pe tata pentru ca ii expira abonamentul de internet fix si i-au spus ca ii ofera un stick de net gratuit pentru ca este client fidel, dar nu i-au spus si ca ii vor reface contractul pe inca 2 ani? Noroc ca s-a prins de schema si a renuntat la orice servicii de la ei..

  2. Nu sunt fan Telekom și cred ca au cele mai slabe servicii. Totuși nu îți trebuia prea multa experienta sa te prinzi ca stick-ul vine pe abonament. Adică ce teapa era? Datele alea din el de unde veneau? Din eter? Tot dintr-un abonament și ele. E o tactica banala folosita de mulți.
    Stai sa ii vezi pe aia de la Vodafone când mi-am închis abonamentul de pe un router de net la care aveam 12 GB de trafic lunar la 12 euro. M-au sunat ca nu e mai bine oare sa îl păstrez? Ca uite ei îmi reduc abonamentul la 1 euro și nici nu o sa îl simt. Ca e păcat sa nu il țin pt un euro. După ce m-a vrăjit ala o grămadă și era sa accept. Tocmai zisesem da, când mi-a dat Dumnezeu mintea de pe urma și când sa închid nu știu ce îmi vine sa îl întreb de trafic. Pai zice un GB pe luna. Pai stai asa, credeam ca îmi păstrezi abonamentul de 12 euro cu 12 GB dar mi-l dai la 1 euro. A, nu. 1 euro 1gb. Pai zic, ce oferta de reducere mi-ai făcut? Mi-ai tăiat 11 euro și ai tăiat 11 GB. Care e reducerea de fidelizare? Pai asa ca plătiți mai puțin. I-am bătut obrazul ca a încercat sa ma minta și i-am dat jet. Ca sa vezi ca la Vodafone sunt și mai hoți decât verzele de romtelecom