Huawei sta preparando il lancio di uno smartphone con uno schermo da 6.1 pollici

  Huawei è uno dei produttori di telefoni cellulari che negli ultimi anni ha attaccato seriamente il mercato dei terminali mobili, e ora anche l'azienda stessa pronto il lancio di uno smartphone Android con schermo da 6.1 pollici. Sì, avete letto bene, Huawei potrebbe rilasciare prossimamente uno smartphone con uno schermo da 6.1 pollici, il dispositivo avrà un processore quad-core da 1.8 GHz, risoluzione 1080p, 2 GB di RAM, spessore di 9 mm e una batteria da 4000 mAh. . Anche se fino ad ora Huawei non ha sorpreso il mercato con uno smartphone veramente attraente, il dispositivo che potreste lanciare ora si annuncia quanto meno interessante.

  Ascend Mate potrebbe chiamarsi questo dispositivo e salta oltre i limiti del ridicolo, almeno secondo me. Un dispositivo con uno schermo di tali dimensioni verrà accolto con molto stupore dal mercato, altrettanto stupito sarà chi vedrà altri utenti tenerlo all'orecchio, ma c'è bisogno di una cosa del genere? Abbiamo sul mercato tablet da 7 pollici, ci sono smartphone con schermi da 5.5 pollici, perché dovrebbe essere necessario lanciare uno smartphone con schermo da 6.1 pollici? Huawei probabilmente proverà a rispondere a questa domanda, ma penso che avrebbe avuto più successo sul mercato se avesse lanciato uno smartphone con uno schermo da 4+ pollici e le specifiche sopra indicate.

30 COMMENTI

  1. ce firma sunt huawei astia?sunt tot asiatici.indiferent ce telefoane vor aparea de la nu stiu ce firme nu vor fi ca cele de la apple,sony sau nokia

  2. nu inteleg de ce te plangi Zaone, ultimele astudii arata ca lumea doreste telefoane cat mai mari! Si Sony o sa lanseze in 2013 un smartphone full HD cu ecran de 6 inchi, si sincer pe piata americana sau japoneza, asa ceva nu este “ridicol” varietatea nu strica sa stii, aceste gen de terminale au avut un succes peste asteptari, si spre bucuria mea, abia astept sa tin in mana un smartphone sony cu ecran full hd de 6 inchi! Deoarece este destul de cool sa vizionezi filme, sa practici gaming si sa nu te mai chioresti la alte chestii.
    Si ca mi-am adus aminte, cand a fost lansat SGSII, toti romanasii se plangeau precum niste copii rasfatati ca ar fi prea mare, acum iphone 5 cu acelasi dimensiuni, nu mai este “caramida” e smaartphone…intelegi? Dimensiunea conteaza foarte mult, si pun pariu ca se vor oprii la ecrande 6 inchi, peste, deja e tableta 🙂

  3. Sa-mi spui cand il iei si facem niste poze, le punem aici si lasam lumea sa decida cat de ridicol arati cu un smartphone de 6 inch la ureche. Am vazut prin centrul vechi cateva persoane cu SGN si erau prea comice… Am vazut fete care se chinuiau sa foloseasca SGN sau SGS III, e comic.

  4. lasa vrajeala! Am vazut femei asiatice destul de marunte si se descurcau de minune cu un note, amuzant imi pare un tip de 2 metrii si peste 100 de kg ce vorbeste la iphone.
    Si nu inteleg de ce va agitati atata 😐 “ca nu vad rostu” “ca e prea mare” bla bla, daca nu va place nu cumparati, aceste terminale vor avea succes enorm, chiar daca exista voci ce spun ca asa ceva e “amuzant”

  5. Well, tu crezi ce vrei, eu spun ce am vazut. E ridicol, pure and simple si nu e doar parerea mea. Da, vor avea succes enorm, de aia restul s-au vandut atat de bine. Samsung a vandut la pret de nimic mare parte din productia de note-uri, unele au fost oferite la promotii, am vazut putine persoane folosindu-le, si alea vazute de mine erau funny.

  6. Pentru cei care nu știu deja, chinezii au rezultate foarte bune la ping-pong, in sportul mondial.
    Probabil ca asta ii inspira pe cei de la Huawei… 😀
    Peste 4 inchi e prea mare pentru un telefon, indiferent dacă ai 1,60, 1,80 sau 2 metri înălțime. Devine altceva…

  7. 4 inchi maxim? Imi place la nebunie iphone 5, dar imi doresc ceva de 5.5-6 inchi full hd 🙂 mi se pare ceva extraordinar, sa nu fi nevoit sa dai zoom sa citesti un document, si imaginati-va cum arata jocurile pe asa ceva.
    R.I.P Ps Vita…

  8. pana la urma e alegerea fiecaruia … poti vorbi la telefon si fara sa-l tii la ureche folosind handsfree … pana la urma daca omu’ vrea un telefon, dar cu ecran destul de generos ca marime, e liber sa isi ia ce vrea … nu cred ca exista standard de marime … cel mai cool ar fi sa apara pe viitor un telefon cu ecran care sa se mareasca in functie de cum vrea useru … gen un telefon cu ecran pe o parte si pe alta, iar cand vrea utilizatorul sa deschida ca pe o carte si sa faca un ecran mai mare … nu ar fi greu de realizat cred 🙂

  9. am vazut si persoane cu note care vb la casti bluetooth sau casti cu fir
    dar ramane in continuare un telefon mult prea mare ( pt gusturile mele)
    dar probabil ca o sa fie destule persoane care o sa-l cumpere (that’s fo sure)

  10. Zaone, eu am 3 prietene cu SG3, și sunt foarte mulțumite de ele. Nu văd de ce e comic să folosească sg3. Dimineața asta le-am sunat să le întreb dacă li se pare mare telefonul și li s-a părut comică și ciudată întrebarea.

  11. Eu ii dau dreptate la “8. andrei”, sa fiu sincer la inceput am spus si eu ca nu e necesar un Galaxy Note, dar cu timpul mi-am dorit si asa ca, mi l-am luat. 🙂 Iar acum astept sa mi-l cumpar pe Galaxy Note 2. Oricum in Romania este conceptia, ca doar telefonul meu este bun, toate celelalte sunt proaste si neperformante. O alta chesti despre unii Romani, este faptul ca ei isi dau cu parerea din vorbe si din vizionarea unor poze care le gasesc pe google… Eu nu tin nici cu Apple, nu tin nici cu Samsung, nu tin nici cu Sony, etc… EU TIN CU MINE, ma doar undeva ca Android, ca Samsung, sau ca Apple se inspira unul de la celalalt, daca pentru mine ca si consumator e ok, atunci ma bucur nespus de mult! :)) Intr-o alta oridine de idei, nici un telefon nu e perfect, asa ca, hai sa le combinam sa iese unul bun si perfect! :))))
    • In final, sunt fan al laptopurilor Apple (detin un Macbook de 13), sistemul lor este foarte bun, sunt si alte laptopuri foarte bune, dar le dezavantajeaza sistemul de operare, Windows.
    • Am acasa vreo 8 telefoane mobile, cele mai importate, Galaxy Note1, iPhone 4, Nokia N8, Nokia N82, Nokia 6310i, Nokia 6680, si mai ceva Samsug-uri mai vechi, dar cel mai mult mi-l place…. Samsung Galaxy Note!
    • NOTA IMPORTANTA!!! Trebuie sa recunosc, ca iPhone-ul a facut ca telefoanele inteligente sa fie foarte iubite, apoi Samsung si cu Android au continuat… Dar sa nu uitam de pionierii Symbian de la Nokia si de primele modele de la HTC-uri, cu Windows Mobile … Imi pare rau ca niste aveniti in lumea asta frumoasa a technologie, isi dau cu parerea, si prin diferite moduri au procurat si ei un iPhone, si acum se dau mari ca au cel mai tare telefon din lume… Alo avenitilor… Sa nu uitati de Bluetooth 4.0, de noul sistem NFC, si ca traim intr-o lumea Sharing! :))))) Semneaza un o mic, care iubeste technologia

  12. mai funny ii cand vezi persoane cu degetele groase cat jumate de iphone si incearca sa faca zoom )))

    La zaone o sa fie funny smarthone-urile de 5 inch pana aPPLE o sa scoata unul :)) acum stii care e chestia ca daca samsung ar scoate GS4 de 4 inch (mai mic decat gs2) nu las lua nici sa ma plateasca daca o sal scoata de 4.8 inch .. il iau fara sa ma uit, toti vor telefoane din ce in ce mai mari ..

    Ia masurati mana voastra cat are ?! (7 inch ?!) incape in buzunar ?! apoi atunci o sa incapa si gs note fara probleme

  13. Pacat… Pacat ca se pierde notiunea de telefon MOBIL.
    Adica portabilitate… Ideea este sa ai un device la indemana pt. lucrurile normale, sa vorbesti, pe net, o aplicatie- doua. Restul le faci pe pc/ laptop/ tableta. Dar nu le combini si faci o prostie.
    Adica ce e aia cu 5 “?Nu mai zic de 6”. Telefon nu e sigur, nici tableta. De laptop nu se pune vorba…
    Eu consider ca producatorii de mobile au cam luat-o razna cu avantul asta in diagonale cat mai mari.
    Iar eu personal, telefon cu ecran mai mare de 4.3″ nu o sa am. Poate sa fie facut si de dracu, si de lacu’. Atata timp cat nu e telefon, nu am ce face cu el.
    Cam astea am avut de zis, scuze daca am jignit cumva pe cineva, nu am dorit lucrul asta.
    Ziua buna!

  14. Un smartphone ține loc de multe dispozitive:
    – telefono
    – mp3/4 player
    – consolă mobilă de jocuri
    – movie player
    – cameră foto
    - GPS
    – radio portabil
    – browser web
    – ecc ecc ecc

    Desigur că pentru unele funcții, este mai bun un ecran mic: telefon, mp3/4 player și cameră foto. Pentru restul funcțiilor, un ecran mare este mai bun. Nu văd de ce trebuie să ironizăm smartphone-urile cu ecran mare. Dacă poți face poze cu un DSLR de 2 kg, poți face și cu un smartphone de 150 grame. Eu prefer un ecran de minim 4.8 inci, și pt mine este foarte portabil. Ecranul mare este mai ergonomic, și Apple știe asta, altfel ar fi făcut mini ipad mai demult. Dacă peste 2 ani Apple va face ecrane cu diagonală de 5 inci, cu siguranță că va fi ‘revoluționar’

  15. Ma bucur ca ai scos comentariul acela.. incearca pe viitor sa fii mai deschis la opiniile celorlalti. Cred ca mai degraba ar vizita lumea un blog unde pot sa spuna ce cred decat unul in care le e intoarsa vorba imediat daca au o opinie diferita de cea a majoritatii. 😉

LASCIATE UN MESSAGGIO