Prima Pagina Regulament

Regulament

Nu am vrut sa fac un regulament pentru comentatul pe blog insa am observat ca majoritatea au obiceiul sa posteze unde apuca fara sa se gandeasca daca posteaza unde trebuie sau daca ceea ce intreaba ei are legatura cu articolul respectiv si cel mai important comenteaza FARA sa citeasca articolul, iar eu ma vad nevoit sa repet ce am scris in articol.

Regulile trebuie respectate! In caz contrar comentariile voastre vor fi sterse fara vreun anunt prealabil!

  1. Nu puneti intrebari ale caror raspunsuri se gasesc in articol. Cititi articolul bine inainte sa intrebati! Daca raspunsul la intrebarea voastra se gaseste in articol voi sterge comentariul pe loc!
  2. Nu puneti intrebari care NU au legatura cu articolul in care comentati.
  3. Nu faceti offtopic(comentarii care nu au legatura cu articolul).
  4. Nu puneti intrebari legate de probleme cu iPhone in articole care nu sunt tutoriale!
  5. Nu va faceti reclama prin intermediul comentariilor! Voi sterge pe loc toate comentariile de acest gen.
  6. ORICE fel de comentarii jignitoare(injurii, ironii, sau orice fel de expresii menite sa aduca jignire cititorilor/comentarilor/autorului, sau continutului articolului ori comentariilor) la adresa administratorului, a editorului articolului, sau a altor comentatori/cititori vor si sterse cu eventuala aplicare a unei interdictii de scriere, temporare si permanente.
  7. Nickname-urile, pseudonimele, numele de utilizator, care contin cuvinte/expresii indecente, jignitoare, nu sunt permise, iar comentariile publicate folosindu-le vor fi sterse.

In cazul in care observati comentarii care incalca acest regulament, recomandarea mea este sa folositi functia Marcheaza ca necorespunzator din dreptul fiecarui comentariu.

Avand in vedere numarul mare de comentarii publicate zilnic pe iDevice.ro, exista posibilitatea ca unele comentarii neadecvate sa nu fie eliminate, asa ca va recomand sa le marcati pe cele care incalca acest regulament pentru a le aduce in atentia unui administrator.

2 COMENTARII

  1. Bravo, ZaOne, este foarte explicit si amabil, ramine la discretia utilizatorilor ce vor face…

Comments are closed.