Video: Proiectia 3D facuta de Orange Romania aseara in Piata Universitatii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dSKrtJPJTgc[/youtube]

V-am spus aseara ca Orange va face o proiectie 3D in Piata Universitatii la ora 21:00. Ei bine, am urmarit-o si eu, online din pacate, iar un utilizator al acestui site ne ofera inregistrarea de mai sus. Daca nu ati vazut-o atunci va spun de pe acum ca ati pierdut un spectacol fantastic pe care eu unul il vad pentru prima oara in Romania. Efectele 3D proiectate de Orange au fost superbe si nu pot sa spun decat ca mi-as fi dorit ca spectacolul sa tina mai mult.

Practic tot ceea ce a facut Orange se numeste video mapping 3D si observati cat de bine au fost asezate toate elementele si in anumite moment ai impresia ca respectiva cladire prinde viata. Felicitari Orange si din cate stiu eu maine va fi organizata o alta proiectie tot in Bucuresti dar nu stiu locul si ora. Proiectia a facut parte din promovarea noului serviciu de voce HD pe care Orange le-a lansat in premiera pe tara aseara si care sunt gratuite pentru toti clientii.

10 COMENTARII

  1. intr-adevar, este prima data cand aud de asa ceva la noi. Felicitari Orange si poate, pe viitor, vor face si altii, pe cladiri mai “importante” (cel putin din video nu-mi pot da seama ce cladire este asta)

  2. Facultatea de arhitectura, corpul vechi din piata Universitatii, de la Fantana arteziana…deci e destul de importanta.

  3. Mapare 3D se face de citiva ani in Romania , la mai toate festivalurile de muzica electronica exista 3 4 baieti care fac asa si poate chiar mai spectaculos.La Iasi in orasul lui Zaone exista o echipa care se numeste Visualplayground (blog.vpg.ro)care sunt chiar faimosi in lumea asta.In decembrie pe hotel Unirea a fost un proiect care a durat 2 saptamini :)).Zaone pe 28 mai la Iasi e o petrecere la Ciric , daca vrei sa vii sa vezi live asa ceva iti dau eu doua invitatii.Stima

  4. DOAMNE.ZAONE TE ROG FA O CAMPANIE SA AFLE SI BAJETII CUM SE TINE UN TELEFON CAND SE FILMEAZA.
    SE FILMEAZA IN IN MODUL LANDSCAPE.TINETI TELEFONUL CU 2 MAINI.
    ADICA TINETI TELEFONUL PE ORIZONTALA.
    Hai sa-i educam pe mai saracii in neuroni, ca isi cumpara telefoane care filmeaza hd si nu stiu cum sa le tina in mana cand filmeaza.DUMNEZEULE!