iPhone 5 – ecran cu diagonala de 4 inch, design nou

  Ieri cei de la Wall Street Journal au sustinut ca noul iPhone va avea un ecran cu o diagonala de 4 inch, deci dispozitivul ar urma sa fie mai inalt si mai lat decat actualul. Ieri cei de la Reuters au sustinut afirmatiile colegilor de la Wall Street Journal, iar astazi revin si spun ca dispozitivul va oferi cu 30% mai mult spatiu pentru vizualizarea continutului, dar va avea si un design nou. Design-ul va trebui modificat deoarece dimensiunile ecranului vor creste, insa Apple gandeste un design care va fi indeajuns de atragator pentru a convinge utilizatorii sa faca trecerea de la un model vechi al iPhone la cel nou.

The new iPhone screens will measure 4 inches from corner to corner, one source said. That would represent a roughly 30 percent increase in viewing area, assuming Apple keeps other dimensions proportional. Apple has used a 3.5-inch screen since introducing the iPhone in 2007. Not only do users pay for features, but they also pay for aesthetics and design. That’s as important, or more important, than features,” Wu said. “People love the current design — but it’s 18 months old.” 

  Practic doua mari publicatii confirma acum zvonuri pe care le auzim de mai bine de un an, si cei de la Wall Street Journal au aproape intotdeauna dreptate in proportie de 60%. La inceputul anului ei spuneau ca iPad 3 va veni cu un procesor quad core, cu Retina Display si conectivitate LTE, tableta avand in final toate lucrurile acestea, dar quad-core este chip-ul grafic si nu procesorul. Bazandu-ne pe informatiile publicate pana acum, pare din ce in ce mai clar faptul ca Apple urmeaza sa lanseze un iPhone cu un ecran mai mare si un design schimbat, ramane de vazut cum va arata in final totul.