Apple rezolva problema aplicatiilor “corupte” din App Store, iata cu o poti rezolva si tu

App Store este magazinul de aplicatii unde gasiti aplicatii pentru iPhone

  Ieri v-am spus ca unele aplicatii din App Store-ul celor de la Apple refuza sa mai functioneze corect dupa ce sunt actualizate prin magazinul companiei americane. Se pare ca la baza ar fi fost niste probleme cu sistemul Fairlight care protejeaza drepturile de autor ale dezvoltatorilor de aplicatii. Dupa o zi in care foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca aplicatiile nu functioneaza, in cursul noptii cei de la Apple au anuntat oficial ca au rezolvat problema care impiedica rularea aplicatiilor pe iDevice-uri.

We had a temporary issue that began yesterday with a server that generated DRM code for some apps being downloaded. It affected only a small number of users. The issue has been rectified and we don’t expect it to occur again.  Those who have an affected app can re-download it from the App Store.

  Daca ati fost afectati de aceasta problema, atunci Apple va recomanda sa stergeti aplicatia din iDevice-ul vostru si sa o reinstalati pentru a o putea utiliza in mod normal. Aceasta este prima oara cand App Store-ul are asemenea probleme, pentru multi ele sunt neobisnuite, dar asta probabil din cauza faptului ca Apple a avut grija ca asemenea erori sa nu se intample. La final Apple a rezolvat toate problemele, aplicatiile functioneaza si utilizatorii sunt fericiti.