Prima Pagina accesorii iPhone 4S poate fi incarcat prin inductie folosind un simplu mod si...

iPhone 4S poate fi incarcat prin inductie folosind un simplu mod si nu o carcasa(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_dQ7URHCzRE[/youtube]

  Incarcarea prin inductie incepe sa devina din ce in ce mai populara printre utilizatori si includerea ei intr-un iDevice ar forta cu siguranta competitorii companiei Apple sa gaseasca solutii pentru implementarea ei in propriile dispozitive. Deocamdata iDevice-urile se incarca doar prin cablu, insa cu ajutorul unui mod pentru iPhone 4S puteti forta dispozitivul sa se incarce fara fire. Acest mod este in esenta o componenta pe care trebuie sa o instalati in interiorul unui iPhone si care va permite sa incarcati dispozitivul prin inductie fara a ii atasa vreo carcasa speciala.

  In clipul video de mai jos aveti prezentat procesul de instalare a mod-ului in iPhone 4S, iar dupa instalarea sa dispozitivul se incarca fara probleme la un incarcarcator prin inductie Powermat special facut pentru asa ceva. Desigur ca intreaga procedura va anuleaza din start garantia, insa daca o faceti veti sti ca puteti incarca iDevice-ul vostru fara a mai folosi cablurile trimise de catre Apple. Pentru a construi acest mod a fost utilizat un port de incarcare pentru iDevice-uri, cabluri subtiri si componentele unui incarcator prin inductie.

  Rezultatul il aveti in video si as vrea sa stiu daca ati fi dispusi sa va modificati iPhone-urile intr-un asa mod.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i7WDQz6vv0s[/youtube]

 • romulus

  vreau asta in iphone 5!!! NEAPARAT!!

 • aba

  vreti multe.aveti impresia ca tot ce zboara se mananca si apple baga in productie tot ce vreti carcase,cabluri,……vreau si pe marte ca am auzit ca a mai fost cineva

 • In afara ca e altceva… e o prostie. Tre sa-l tii lipit de padul ala , plus ca tre sa faci niste modificari in telefon cam complicate si sigur nu as vrea asa ceva ca nu difera cu nimic tot cu cablu esti legat , nu poti sa te duci mai departe de pad cu 1 cm 🙂

 • Swat

  Ideea…geniala. Cu totii vrem sa scapam de cablul acela frumos (si cu ajutorul WiFi Sync, suntem la jumatatea distantei) dar nu cred ca Apple va introduce aceasta tehnologie in noul iPhone.

 • Alex

  Ideea e misto dar nu imi desfac telefonu sa bag o chestie ca aia in el !

 • Deleteplz

  de acord cu @romulus 😀 Ar fi GENIAL daca Apple ar implementa in viitorul iPhone wireless charger 😀 Chit ca Charging Base-ul acela ar costa vreo 30-50 euro…

 • Hybrid

  Si S3 are aceeasta functie si pe toti ii doare undeva pentru ca este USELESS…

 • Da, dar nu e iPhone 😉 Si spun asta pur si simplu pentru ca functiile implementate in iDevice-uri s-au dovedit a fi mult mai populare, chiar daca ele existau in alte terminale.

 • Csi02

  Pentru cei care nu doresc sa aduca modificari iphonu-lui, se poate utiliza cu o carcasa atasata suplimentar iphonului. Cautati daca vreti pe E-bay “wireless charger” ( sper sa nu fie reclama) 🙂 si veti gasi la vanzare chiar pentru toate modelele de iphone.