Iata cum poti rezolva problema functiei Auto-Brightness pe iOS 6

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dMjl9XBXRVY[/youtube]

  La inceputul saptamanii v-am spus ca functia Auto-Brightness din iOS 6 are o mica problema de functionalitate, insa adevarul este ca vorbim despre jumatate de problema si jumatate de schimbare facuta de Apple. In acel articol unii dintre voi au spus ca Apple a modificat modul in care functioneaza Auto-Brightness-ul in iOS 6 si acest lucru este adevarat, insa sistemul are o mica problema. Acum Auto-Brightness-ul trebuie setat la o valoare minima sub care nu scade, de la acea valoare el crescand in functie de mediul in care folositi terminalul. Mai exact, daca setati sliderul la valoarea minima, el va creste pana la cea maxima si va reveni la minim, insa daca il setati la faloarea medie, atunci el nu va scadea sub acea valoare indiferent de mediul in care va aflati.

  Nu inteleg de ce a ales Apple sa modifice aceasta functie si sa complice viata utilizatorilor, insa trebuie sa stiti cum functioneaza totul. Dupa ce invatati modul de utilizare al Auto-Brightness trebuie sa aflati ca el nu se activeaza tot timpul si uneori trebuie sa il dezactivati, sa reporniti terminalul si sa il reactivati pentru a il face sa functioneze. Acest blocaj l-am intalnit pe iPhone 5 si el apare daca dezactivati functia si incercati sa o reactivati, deci aveti grija sa nu o dezactivati daca nu sunteti pregatiti sa redeschideti terminalul vostru pentru a beneficia de utilitatea Auto-Brightness-ului.

  Stiu ca explicatiile sunt complicate, insa daca setati sliderul auto-brightness la minim, va asigurati ca ecranul isi modifica luminozitatea de la 0 la 100% in functie de mediul in care va aflati. Aceasta explicatie se aplica pentru orice iDevice-uri care au iOS 6 instalat.

18 COMENTARII

  1. Testat pe iphone 4, de crescut luminozitatea creste, dar daca trebuie sa scada nu o mai scade, am tinut telefonul la lumina camerei, a crescut luminozitatea, cum am stins lumina, luminozitate maxima care se rezolva numai prin lock-unlock. Astept sa scoata apple o data un update la IOS 6. Stima!

  2. voua cum de vi se mica sliderul ala ?
    eu am setat pe auto, dar sliderul ramane nemiscat, chiar si atunci cand pun lumina pe display si isi mareste luminozitatea telefonul

  3. Pe mine m-ar interesa ceva care sa seteze luminozitatea in functie de ora, exista prin cydia ceva de genul asta? SBProfiles are si o optiune de genul asta dar eu nu am nevoie de toate prostiile care le instaleaza, gen Activator, SBSettings etc

  4. Dupa ce am facut update la 6.01 butonul de auto brightness switch on /off a disparut .am dat un reset apasand butonul home si cel de blocare deblocare si nimic ,am facut restore setare ca unul nou la fel tot nu apare butonul .a mai intampinat cineva problema asta ?
    O zi buna

  5. Eu sincer ma speriasem ..am zis k s a stricat vrun senzor dar asa e daca dak la minim si autobrightness on se plimba luminozitatea in functie de lumina de afara…multumesc za1 pt sfat

  6. Salut am un 3gs..si nu stiu cum sa explic,dar cand aprind telu adk cand e blocat il aprind si luminozitatea ecranului merge uneori sau deloc dar display`ul afiseaza tot,adk merge doar luminozitatea merge cand vrea ea,ce ar trebui sa`i fac?

  7. Salut am si eu o problema. Nu pot regla deloc luminozitatea de la un 3GS cu ios 6.1.3, este ecranul iluminat la maxim. Am probat pe alt telefon display-ul cu touch si functioneaza. Ce pot sa ii fac?