Butonul Mute functioneaza diferit in iOS 6, nu-ti va permite sa vizionezi clipuri video cu sunet in anumite aplicatii

  In afara modificarii sistemului auto-brightness, Apple a schimbat si modul in care functioneaza butonul Mute din iOS 6, unii realizand ca melodiile sau filmele pe care incearca sa le asculte nu au sunet. Practic Apple ar fi modificat cateva lucruri prin iOS-ul sau, iar in momentul in care butonul Mute este activat, unele aplicatii nu ruleaza sunetul clipurilor video sau al melodiilor. Safari este exclus pentru ca este o aplicatie nativa, browserele intra in aceeasi categorie, insa aplicatiile care au un browser web integrat, numit web views, nu vor rula sunet daca dezvoltatorii sai nu le-au configurat corect si nu le actualizeaza in viitorul apropiat.

  Acest sistem web views este folosit de Twitter, aplicatia iDevice.ro si multe altele, insa pana in momentul de fata eu am reusit sa reproduc problema doar in aplicatia Twitter, care presupun ca utilizeaza un sistem diferit pentru redarea sunetelor. Aplicatia iDevice.ro nu este afectata, puteti auzi sunetele clipurilor video chiar si cand aveti butonul Mute activ, insa presupun ca aplicatia Facebook si altele asemanatoare nu vor permite acelasi lucru. Doar anumite aplicatii nu sunt compatibile cu schimbarea facuta de Apple, ramane ca voi sa le descoperiti pe masura ce le utilizati.

6 COMENTARII

  1. Off : Apple Store-urile din uk,de,us : “We’ll be back etc.”
    Să ne așteptăm oare la o reîmprospătare serioasă de stocuri ?

  2. Eu am problema asta pe 5.1.1 – iphone 4. De exemplu daca vreau sa vad tv pe iphone nu se aude daca mute este on. Accesez tv prin linkurile puse de tine in articolul tv pe iphone!

  3. Am iphone 4s si nu imi mergea sunetul pe versiunea 5.1.1 restor si nu a mers si am trecut la versiunea ios 6 acum imi merge doar daca ii inchid de mai multe ori dar si asa merge ce merge si se opreste. te rog sa ma ajuti cu o solutie Multumesc