Iata cum poti rezolva problema functiei Auto-Brightness pe iOS 6

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dMjl9XBXRVY[/youtube]

  La inceputul saptamanii v-am spus ca functia Auto-Brightness din iOS 6 are o mica problema de functionalitate, insa adevarul este ca vorbim despre jumatate de problema si jumatate de schimbare facuta de Apple. In acel articol unii dintre voi au spus ca Apple a modificat modul in care functioneaza Auto-Brightness-ul in iOS 6 si acest lucru este adevarat, insa sistemul are o mica problema. Acum Auto-Brightness-ul trebuie setat la o valoare minima sub care nu scade, de la acea valoare el crescand in functie de mediul in care folositi terminalul. Mai exact, daca setati sliderul la valoarea minima, el va creste pana la cea maxima si va reveni la minim, insa daca il setati la faloarea medie, atunci el nu va scadea sub acea valoare indiferent de mediul in care va aflati.

  Nu inteleg de ce a ales Apple sa modifice aceasta functie si sa complice viata utilizatorilor, insa trebuie sa stiti cum functioneaza totul. Dupa ce invatati modul de utilizare al Auto-Brightness trebuie sa aflati ca el nu se activeaza tot timpul si uneori trebuie sa il dezactivati, sa reporniti terminalul si sa il reactivati pentru a il face sa functioneze. Acest blocaj l-am intalnit pe iPhone 5 si el apare daca dezactivati functia si incercati sa o reactivati, deci aveti grija sa nu o dezactivati daca nu sunteti pregatiti sa redeschideti terminalul vostru pentru a beneficia de utilitatea Auto-Brightness-ului.

  Stiu ca explicatiile sunt complicate, insa daca setati sliderul auto-brightness la minim, va asigurati ca ecranul isi modifica luminozitatea de la 0 la 100% in functie de mediul in care va aflati. Aceasta explicatie se aplica pentru orice iDevice-uri care au iOS 6 instalat.