Apple inregistreaza denumirea iWatch ca marca in Mexic si Taiwan, indirect confirma lansarea sa

  In momentul de fata cred ca putine persoane mai au dubii in ceea ce priveste lansarea unui iWatch de catre compania Apple si spun asta pentru ca americanii au inceput deja sa trimita in diverse tari cereri de inregistrare ca marca a denumirii viitorului smartwatch. Daca acum cateva luni v-am spus ca Apple a trimis o asemenea cerere in Rusia, ieri v-am spus ca si Japonia a intrat pe lista, ei bine astazi va spun ca Mexic si Taiwan sunt noile tari in care Apple doreste sa protejeze ca marca denumirea iWatch.

  Exact precum in cazul cererii din Japonia, cele din Mexic si Taiwan au fost depuse la inceputul lunii iunie, au fost publicate astazi si sunt facute pentru un dispozitiv electronic pe care utilizatorul il poate purta la incheietura mainii. Intentia de a inregistra aceasta denumire in tari importante pentru Apple nu poate decat sa denote faptul ca lansarea produsului urmeaza sa aiba loc in urmatoarele luni, exact precum preconizau zvonurile aparute pana in prezent. Compania ar avea o echipa de 100 de designeri care lucreaza la dezvoltarea iWatch, dispozitivul urmand a se interconecta cu iPhone-urile pentru a afisa diverse alerte, insa putand avea si senzori biometrici pentru monitorizarea functiilor vitale, sau chiar un cititor de amprente.

  Apple nu are obiceiul de a inregistra denumiri decat pentru produse lansate, sau a caror lansare este iminenta, asa ca ne putem astepta la o conferinta Apple in curand.