OS X Yosemite Handoff – iata ce Mac-uri sunt compatibile

  OS X Yosemite Handoff este o functie conceputa de catre compania Apple pentru Mac/iPhone/iPad, ea oferindu-ne posibilitatea de a face o multitudine de lucruri grozave despre care v-am vorbit aici. Desi tehnologia in sine este impresionanta si grozava, problema este ca ea nu va putea fi utilizata chiar de catre oricine, deoarece este nevoie ca al vostru Mac sa aiba implementata tehnologia Bluetooth LE.

  In aceasta idee a fost conceput graficul de mai sus care ne spune ce Mac-uri, care pot rula OS X Yosemite, vor avea functia disponibila. Din macate cele mai vechi Mac-uri sunt din anul 2011, adica MacBook Air, urmand anul 2012 si vorbim doar despre MacBook Pro/iMac-uri, deoarece in cazul Mac Mini sau Mac Pro va fi nevoie de unul dintre modelele lansate de catre compania Apple incepand cu anul 2013.

  Era destul de normal ca OS X Yosemite Handoff sa nu fie disponibila chiar pentru orice Mac, altfel Apple n-ar mai fi motivat vreun client sa-i cumpere produsele.

14 COMENTARII

  1. macbook air si mac mini 2011 merge.
    Pe macbook pro si imac 2011 nu merge ceea ce e foarte ciudat fiind produse mai pro si future proof, dar asta e, neavand BT4

  2. @Zaone- Eu din grafic inteleg ca partea verde este ok si ce este rosu nu merge .Asa ca pe mac air va putea merge incepind cu cele din 2011?
    M ai verifica un pic articolul sursa sa nu dezinformezi cumva , zic si eu.
    Am sa rog pe cineva care stie germana sa vedem daca este cum cred eu sau cum ai publicat tu.

  3. mi se pare o tampenie sincer. Am un MBP 17 late 2011 cu specs prea bune chiar si pt ziua de astazi. Cum se face ca nu va merge pe un MBP 2011 dar va merge pe ceva mai light performance si anume MBA 2011. UNBELIEVABLE !!!