Cum sa introduci un iPhone in Recovery Mode

Dupa cum spune si titlul, va voi invata sa puneti un iPhone in Recovery mode.

Pasul 1

Deconecteaza telefonul de la calculator daca il ai conectat si deschide iTunes.

Pasul 2

Inchide telefonul tinand apasat butonul Sleep/Wake pana iti apare mesajul care te intreaba daca vrei sa inchizi telefonul, apoi slide ca sa il inchizi.

DFU

Pasul 3

Dupa ce se inchide telefonul, asteapta 5 secunde apoi apasa pe butonul Home si tine-l apsat in timp ce introduci cablul USB in telefon pana iti va aparea pe ecranul telefonului imaginea cu cablul USB de mai jos si logo-ul iTunes impreuna cu mesajul de avertizare.

1351

Pe ecranul telefonului ar trebui sa apara aceasta imagine.

1352

Pasul 4

Daca urmand acest tutorial ecranul telefonului tau afiseaza acea imagine si esti sigur ca stii ce faci, poti incepe procesul de restore.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

53 COMENTARII

  1. incerc sa fac jailbreak la un 2G. am dat restore prin iTunes la 3.1.3, jailbreak cu redsn0w 0.9.4, si la DFu mode imi zice: no device detected (si windowsul imi zice: usb not recognized) am instalat iTunes 9.2.1.5 dar am probat si v.8 (am omis ceva?

  2. Si cum faci sa scoti un telefon din recovery mode ?am un 2g pe care imi apare doar imagine de la pasul 4 si pot folosi doar apelurile de urgenta,fara meniu,apeluri…etc.Ce sa fac?am ajuns aici ca am incercat sa ii dau update de pe itunes.

  3. hei..te rog spune-mi si mie cum sa il scot din recovery mode [iphone 4]..l-am bagat din greseala..si nu vreau sa instalez softul din nou…ma poti ajutaa?te rog

  4. Buna . Am o mare problema cu iphonul meu . Il am de aproximativ 2 luni si azi dimineata numai avea semnal. Am facut chestia aia cu Dfu Mode mi s-a inchis telefonul si apoi nu se mai deschidea . Am asteptat cam aproximativ 30 de min si a pornit numai ca tot nu am semnal.. Ai putea sa ma ajuti ?

  5. Salut.

    Am gresit enorm si acum am nevoie de ajutor

    Nu am copiat SHSH de pe teelfonul meu 3GS adus din Anglia si acum nu mai stiu ce sa ii fac sa il Jaibreack-uiesc si sa il deblochez.

    Te rog ajuta-ma ca sunt disperat.

    Multumesc anticipat

  6. am o problema cu iPhonul 3g.am avut versiunea 3.1.3 si am instalat versiunea 4.2.1 si nu merge sa ii fac jailbreak cu nici un program.Am incercat redsnow si ma blochez la “Waiting for reboot” deci nu se mai incarca.am incercat si greenpoison si nu imi recunoaste telefonul in DFU imi zice sa mai incerc o data.va rog sa ma ajutati cu o idee.multumesc anticipat

  7. Orice iphone se poate scoate din recovery tinand apasate , butonul de sleep shi home button ( simultan) pana cand apare sigla apple .

  8. pentru ,, simo”(42) : daca iti arata asta, ia tiny umbrella si dai ,, exit recovery”. daca nu merge, ia recboot si dai si acolo acelasi lucru.

  9. Salut, eu am facut o greseala !! Cand am bagat cablu usb in telefon nu am tinut butonu HOME apasat si nici POWER 😐 (Nu am stiut ca trebuie sa fac asa) Mi-a aparut maru pe ecranu telefonului cand am scos cablu de date si acum nu se mai deschide deloc telefonu . [ am incercat sa tin butoanele POWER+HOME si nu se mai aprinde]

  10. salut am un 4s neverlocked si mi sa blocat sau nustiu imi arata cablu usb si insigna itunes am incercat sal scot din ricoveri mode si pe urma sai fac update si tot nu merge imi poti da un sfat ce sa fac

  11. Am un iPhone 3GS cu iOS 4 sau 5 pe el. Dupa ce am descarcat ios 6.1.3 telefonul a luat-o razna. Acum se reseteaza la fiecare 10-15 secunde.Nu il pot baga decat in recovery mode si dupa acest pas, cand conectez telefonul in PC nu mi-l citeste, zice ceva de genu ca e prea veche versiunea sau ca USB-ul nu e bun. Ce sa-i fac?

  12. Nu reusesc sa intalez tinyumbrella pe windows. Cand dau dubluclick pe programul ce l.am downloadat, nu se intampla nimic, nici o miscare. am downloadat de pe softpedia. Stie cineva care e solutia ?

  13. Am parcurs exact pasii pe care i-ai zis..am lipsit cateva secunde..si acum, in iTunes imi zice : “to allow access, please respond on your iPhone”. Bun..dar cum dau respond daca mie imi arata la fel ca la inceput (Phone is disabled, connect to iTunes). Am refacut aceeasi treaba de cateva ori..si e cam degeaba. merci anticipat

  14. Am un iphone 4s neverlocked si as dori sa ii fac un recovery mode deoarece persoana sunata de mine nu ma aude bine si nici semnalul nu e foare ok, maxim 3 puncte. S-ar rezolva daca ii fac asta? Da-ti-mi sfaturi! Stima!