Cum sa introduci un iPhone in Recovery Mode

Dupa cum spune si titlul, va voi invata sa puneti un iPhone in Recovery mode.

Pasul 1

Deconecteaza telefonul de la calculator daca il ai conectat si deschide iTunes.

Pasul 2

Inchide telefonul tinand apasat butonul Sleep/Wake pana iti apare mesajul care te intreaba daca vrei sa inchizi telefonul, apoi slide ca sa il inchizi.

DFU

Pasul 3

Dupa ce se inchide telefonul, asteapta 5 secunde apoi apasa pe butonul Home si tine-l apsat in timp ce introduci cablul USB in telefon pana iti va aparea pe ecranul telefonului imaginea cu cablul USB de mai jos si logo-ul iTunes impreuna cu mesajul de avertizare.

1351

Pe ecranul telefonului ar trebui sa apara aceasta imagine.

1352

Pasul 4

Daca urmand acest tutorial ecranul telefonului tau afiseaza acea imagine si esti sigur ca stii ce faci, poti incepe procesul de restore.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentOrbit concept
Articolul următorCum sa introduci un iPhone in DFU Mode
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.