Cum sa activezi tethering pe iPhone 2G/3G/3GS pe 3.1.2

Tutotialul acesta se adreseaza celor care au instalata varianta 3.1.2 de firmware. Exista 2 metode, una simpla si una complicata, o voi detalia pe cea simpla aici, care merge 100%, testata de mine.

Pasul 1

Deschideti Cydia si cautati aplicatia Rock folosind functia search si instalati-o. Daca telefonul va cere restart dati-l.

Pasul 2

Deschideti Cydia din nou si instalati aplicatia MyWi, daca vi se cere sa dati restart faceti operatiunea.

Pasul 3

Intrati pe http://www.rockyourphone.com/ si creati un cont, va fi necesar pentru a va loga in Rock si a instala update-ul care activeaza tethering-ul.

Pasul 4

Deschideti aplicatia MyWi si selectati optiunea pentru trial apoi inchideti aplicatia.

Pasul 5

Deschideti Rock.app si instalati update-ul pentru MyWi, vi se va cere sa dati restart.

Pasul 6

Dupa instalarea update-ului verificati daca este functional internetul pe telefonul vostru, daca nu activati-l. Deschideti aplicatia MyWi si bifati optiunile on pentru USB and Bluetooth si WiFi Tethering.

Enable-Internet-Tethering-on-iPhone-3.1.2-via-MyWi

Pasul 7

Mergeti in Settings>General>Network>Internet Tethering si verificati daca puteti activa tethering-ul, apoi verificati daca functioneaza deschizand o pagina de internet din calculator.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentNASA lanseaza prima aplicatie pentru iPhone
Articolul următorHTC and You
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.