HTC and You

10-25-09htcyou HTC a fost si probabil va mai fi mult timp de acum inainte una dintre cele mai cunoscute si iubite companii de telefonie mobila. Cine a avut un telefon din seria HTC isi aduce aminte cu „durere” cateodata de Windows-ul neastamparat care la fel ca fratele sau mai mare de pe PC avea buna dispozitie sa dea cate o eroare din cand in cand, de greutatea cu care reuseai sa navighezi prin meniuri, de minutele de asteptare pana se conecta la un satelit. Ei bine de ceva vreme HTC a sarit cu o parte din produse din barca celor de la Microsoft si a imbratisat noul sistem lansat de Google, Android si a lansat pe piata cateva telefoane precum HTC Hero, HTC Magic sau HTC Dream care rivalizeaza iPhone-ul nu hardware, ci software, datorita UI-ul sistemului Android si numarul de aplicatii in continua crestere.

Se pare ca cei de la HTC au considerat ca a venit timp sa ia la tranta gigantul din California si in domeniul marketing-ului, aveti mai jos cele 2 reclame lansate de HTC pentru campania HTC and You. Mie mi se par captivante, bine facute si tare mi-as dori sa vad asa ceva si pe la noi… gotta love those americans.

Articolul precedentCum sa activezi tethering pe iPhone 2G/3G/3GS pe 3.1.2
Articolul următorSetari Internet/Tethering/MMS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.