Prima Pagina Cydia Cum sa instalezi aplicatii din Cydia

Cum sa instalezi aplicatii din Cydia

In acest tutorial, asa cum spune si titlul va voi invata cum sa instalati aplicatii din Cydia, aplicatii care vor aparea doar dupa ce adaugati surse in Cydia folosind tutorialul acesta. Acest tutorial este foarte important deoarece din Cydia trebuie sa instalat ultrasn0w prin intermediul caruia se face unlock-ul.

Pasul 1

Deschide Cydia si vei vedea in bara de jos mai multe butoane. Primul denumit Cydia iti afiseaza mesajele importante cat si unele link-uri cu informatii despre jailbreak si unlock.

Al doilea buton denumit Sections iti va afisa liste cu sectiuni unde vei putea cauta aplicatii selectand sectiunea care te intereseaza. Fiecare sectiune iti va arata aplicatii in functie de sursele adaugate si de disponibilitatea lor pe acele servere.

IMG_0073

Al treilea buton denumit Changes afiseaza aplicatiile adaugate recent.

IMG_0074

Daca niciunul dintre aceastea nu te convinge sa instalezi o aplicatie sau nu ai gasit-o folosindu-le trecem la functia search, ultimul buton din bara. Cea mai utila functie a Cydiei, prin intermediul ei puteti gasi orice aplicatie, daca aveti instalata sursa in care se afla ea. Pentru a cauta scrieti textul in bara de sus si apasati search.

IMG_0068

Va fi afisata o lista prin care puteti face scroll pana ajungeti in dreptul aplicatiei dorite pe care veti da click si veti ajunge in meniul pentru instalare. Pentru a instala aplicatia apasati butonul Install din dreapta sus.

IMG_0069

Veti fi intrebat din nou daca doriti sa instalati aplicatia, pentru a continua apasati pe butonul Confirm, aplicatia va fi downloadata si instalata.

IMG_0070

Dupa terminare va fi afisat un buton in dreapta jos, dati click pe el pentru a continua cautarea, sau a da restart ori respring daca aplicatia cere acest lucri.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

 • Pingback: Cum sa adaugi Sources in Cydia : Tutoriale jailbreaking, unlock, customizare iPhone, stiri IT()

 • Pingback: Cum sa deblochezi iPhone 3G/3GS cu ultrasn0w : Tutoriale jailbreaking, unlock, customizare iPhone, stiri IT()

 • Toto

  bun si unde imi apar apps dupa ce le-am instalat cu CYDIA

 • @Toto: In SpringBoard.

 • Toto

  aia e ca unele nu imi apar acolo

 • @Toto: Pai sunt unele care nu apar in SpringBoard, despre ce aplicatii vorbim?

 • Toto

  Deci: eu am instalat photoshop , poker , tap mania , wolf3d si ceva programe pe langa si pe springboard imi apar doar jocurile : tapmania , wolf3d si poker . Stii cumva unde gasesc programele instalate , trebuie sa fie undeva sa le pot utiliza ?

 • @Toto: Ai incercat sa dai un respring? Sau un reset eventual.

 • Toto

  am dat si reset si respring si tot nu mi-au aparut . imi arat in cydia ca sunt downlodate si instalate dar nu-mi arata pe SpringBoard… nu inteleg de ce :).

 • @Toto: Foarte interesant, incearca sa le stergi din Cydia si sa le reinstalezi.

 • sycanu

  unde gasesc aplicatia cydia? ms frumos

 • O gasesti pe terminal dupa ce faci jailbreak.

 • RatPoison

  de ce nu imi apar aplicatiile pe springboard dupa ce le descarc cu cydia,ios 7.0.4 iphone 4s,apar ca le-am decarcat in cydia dar nu le pot accesa