Prima aplicatie de tip Firewall pentru iPhone

IMG_0221-160x240 De vreo saptamana circula pe internet informatii despre prima aplicatie de tip Firewall pentru iPhone. Aplicatia din cate se pare se va nume Firewall IP, si pentru prima oara in istoria iPhone-ului, va da posibilitatea utilizatorilor sa decida care aplicatii au sau nu voie sa se conecteze la internet si in ce conditii.

Nu ai avut niciodata dorinta de a opri telefonul din a face trafic pe internet dupa voia sa? Nu v-ati dorit vreodata sa nu fiti nevoiti sa schimbati setarile de fiecare data cand iesiti de pe internet pentru a nu va trezi cu un cost suplimentar urias peste noapte? Eu DA! Si sper ca aceasta aplicatie sa fie pe masura asteptarilor pentru ca m-am saturat sa tot pun setarile de internet de fiecare data cand am nevoie de el si sa le scot cand nu`l folosesc.

Si dupa cum v-am obisnuit deja, un teaser cu noua aplicatie.


Articolul precedentCum sa instalezi aplicatii .deb fara internet
Articolul următorCydia in limba romana
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.