Aplicatie GPS gratuita de la Google

1

10-27-09hideout Suna bine nu? Google a luat decizia de a dezvolta o aplicatie GPS proprie, tineti-va bine, GRATUITA, pentru a-si promova sistemul de operare Android si probabil pentru ca s-a cam saturat de Apple si de Operatorii de telefonie care tineau gigantul din Mountain View din scurt.

In teorie suna fantastic, dar aplicat pe actualele harti vechi si proaste(da, stiu ca au fost updatate dar update-urile sunt vechi) aplicatia va fi la fel de nefolositoare ca si Maps, mai ales daca va necesita downloadarea hartilor.

Ma astept sa fie o lovitura de marketing si nimic mai mult, cel putin pentru noi romanii, pentru US va fi un mare succes mai ales ca are si Turn By Turn Navigation, care in SUA se taxeza.

Un mic video cu aplicatia in actiune:

Articolul precedentiPhone 3GS mai slab ca Android Archos 5
Articolul următorDev-Team aproape de un unlock?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.