Dev-Team aproape de un unlock?

0

musclenerd Sau poate nu? Ultima oara cand Musclenerd spunea vorbele alea era undeva prin mai, cu vreo luna si ceva inaintea lansarii noului OS si a ultrasn0w. Acum situatia e alta, e putin probabil ca Apple sa lanseze o noua varianta a OS 3 pana la sfarsitul anului si daca lucrul acesta nu se va intampla, nici Dev-Team, dupa politica lor de secretomanie nu va lansa nici un tool, va aduceti destul de bine aminte de inceputul anului si lunile bune in care a trebuit sa folositi diferite SIM-uri pentru a va debloca telefonul.

Punem baza in geohot care in mod sigur va lansa o metoda de unlock daca o va descoperi, si dupa cum spune pe contul sau de twitter face ceva progres in acest sens.

Articolul precedentAplicatie GPS gratuita de la Google
Articolul următorSpringSorter
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.