iRealSMS 3.0 beta

6 Dupa luni in care baietii de la iRealSMS au lucrat din greu pentru a scoate versiunea 3.0 a popularei aplicatii, iata ca ieri au dat de veste ca au scos spre testare beta 3.0 a iRealSMS. Varianta beta1 a versiunii 3.0 va aparea de duminica in beta repo-ul celor de la iRealSMS si va fi disponibila celor care au cumparat versiunea 2.0, pentru a fi testata, licentele urmand a functiona cu noua versiune beta.

Noutatea cea mai importanta poate este ca suporta MMS finally, insa noua versiune are si alte surprize : optiunea QuickSend da posibilitatea de a cauta prin toata lista de contacte, avand aceleasi privilegii ca aplicatia SMS nativa, totodata QuickSend va afisa pozele contactelor spre care trimiteti mesajele, functionand chiar si in modul landscape, a fost adaugata o lista noua de emoticoane, posibilitatea de a salva mesajele ca Draft si alte surprize pe care va las sa le descoperiti singurei 😉

conversation1 conversation2 QuickReplyL

Via iRealSMS.

Articolul precedentiPhone-ul nu mai salveaza pozele
Articolul următorNou iPhone virus
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.