iPhone-ul nu mai salveaza pozele

Uneori, din cauza instalarii anumitor aplicatii exista posibilitatea ca telefonul sa nu va mai salveze pozele. Hai sa rezolvam problema.

Pasul 1

Conectati telefonul la calculator prin WiFi folosind SSH-ul. Daca nu stiti cum, aveti un tutorial aici.

Pasul 2

Dupa ce v-ati conectat in telefon, navigati catre User/Media.

Pasul 3

Problema din cauza careia telefonul nu mai salveaza pozele este datorata modificarii permisiunilor folder-ului DCIM. Pentru a schimba permisiunile in cele corecte urmati urmatorii pasi : click dreapta pe folderul DCIM si selectati Properties, va aparea o fereastra, in mijloc veti avea permisiunile, in casuta denumita “Octal” inlocuiti ce scrie acolo cu 0750.

Acum ar trebui sa fie totul rezolvat, pozele si filmele, in cazul celor cu 3GS vor fi salvate.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentSettlers pentru iPhone acum in iTunes
Articolul următoriRealSMS 3.0 beta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.