iDashboard 1.0 lansat

idash Astazi a fost lansata versiunea 1.0 a primei aplicatii care incearca sa reproduca functionalitatea widget-urilor din Mac OSX pe iPhone. Un dashboard care cuprinde cateva pagini in care gasiti : calendarul, ceasul si un widget pentru vreme. iDashboard functioneaza atat in lock screen cat si din din meniul telefonului, prin configurarea double tap-ului. Nu va speriati aplicatia nu va ramane atat de “saraca”, in curand vor aparea in Cydia si alte widget-uri, teme, iar aplicatia va da posibilitatea sa schimbati background-ul prin intermediul aplicatiei Photos din telefon.

Din cate spune creatorul ei aplicatia functioneaza doar pe iPod/iPod Touch, dar daca vreti o puteti incerca si pe iPhone. O puteti downloada de aici iar un tutorial despre cum puteti instala fisiere deb gasiti aici. Sau o puteti instala direct din Cydia, insa trebuie sa aveti WinterBoard instalat.

iDashboard04 iDashboard05 iDashboard06

Articolul precedentNou iPhone virus
Articolul următorultrasn0w update
Cu o experienta de peste 10 ani in acoperirea in scris a celor mai importante evenimente din Romania si intreaga lume, sunt un pasionat de informatii, tehnologie, sport si calatorii. Sunt un cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.