Cum sa faci dock-ul transparent fara Winterboard/Bosspaper

Mie imi place dock-ul transparent, gri-ul acela ma enerveaza, stiu ca si altii au aceleasi preferinte asa ca va voi invata cum sa faceti dock-ul transparent fara a fi nevoiti sa instalati aplicatii gen Boospaper sau Winterboard care mananca mai multe resurse decat trebuie.

Pasul 1

Downloadati acest fisier : https://www.idevice.ro/SBDockBG.rar si dezarhivati imaginea din el.

Pasul 2

Conectati telefonul la calculator si accesati telefonul prin SSH cu utilitarul preferat sau folosind ifunbox accesati fisierele sistem ale calculatorului si navigati catre : System>Library>Core Services>SpringBoard.app si copiati fisierul png din arhiva peste cel existent in telefon. Daca nu stiti cum sa accesati telefonul prin SSH, aveti un tutorial aici.

Pasul 3

Pentru a termina modificarile trebuie restartat telefonul, altfel nu se va modifica dock-ul.

Voila! Dock transparent fara nici o aplicatie care sa va manance bateria degeaba.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

5 COMENTARII

  1. Eu nici nu mai folosesc winterboard, am schimbat totul de unul singur. Singurele lucruri care nu pot fi puse sunt: icon pentru weather, sms background (daca ii place cuiva evident, nu poate pune :D) si iconurile care apar cand apelezi pe cineva (speaker, addcall etc)

  2. Eu n`am folosit niciodata Winterboard, BossPaper am folosit, dar bateria nu-i facea fata asa ca m-am decis sa nu mai apelez la el. La icon-uri nu m`am gandit, as fi vrut sa pun o tema, una alta dar e bataie mare de cap si daca gresesti ceva ramai cu un restore asa ca nu m-am complicat, deocamdata cel putin 😀