Cum sa faci dock-ul transparent fara Winterboard/Bosspaper

Mie imi place dock-ul transparent, gri-ul acela ma enerveaza, stiu ca si altii au aceleasi preferinte asa ca va voi invata cum sa faceti dock-ul transparent fara a fi nevoiti sa instalati aplicatii gen Boospaper sau Winterboard care mananca mai multe resurse decat trebuie.

Pasul 1

Downloadati acest fisier : https://www.idevice.ro/SBDockBG.rar si dezarhivati imaginea din el.

Pasul 2

Conectati telefonul la calculator si accesati telefonul prin SSH cu utilitarul preferat sau folosind ifunbox accesati fisierele sistem ale calculatorului si navigati catre : System>Library>Core Services>SpringBoard.app si copiati fisierul png din arhiva peste cel existent in telefon. Daca nu stiti cum sa accesati telefonul prin SSH, aveti un tutorial aici.

Pasul 3

Pentru a termina modificarile trebuie restartat telefonul, altfel nu se va modifica dock-ul.

Voila! Dock transparent fara nici o aplicatie care sa va manance bateria degeaba.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentFacebook 3.03 Update
Articolul următorRavensword – Regele doborat de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.