Cry Translator traduce tipetele bebelusilor

crytrans Ramanem in domeniul aplicatiilor ciudate si probabil fara nici un rost si continuam cu Cry Translator o aplicatie pentru iPhone care ar trebui sa traduca tipetele bebelusilor. Dar cum reuseste aceasta minunata aplicatie sa traduca dintr-odata ceea ce mamicile si taticii incearca de secole? Ei bine folosind un “algoritm aritmetic inteligent” analizeaza tonalitatea, puterea, si volumul tipetelor bebelusului si va spune daca ii este foame, somn, e stresat, plictisit sau deranjat de ceva.

Trebuie sa recunos ca asta nu e prima tentativa de a interpreta sunetele bebelusilor, au fost multe multe altele care au fost un monumental esec, le-as baga in categoria celor care incearca sa interpreteze latratul cainelui, mieunatul pisicii, mugetul vacii, etc…

Si ca totul sa fie pe masura, aplicatia costa nici mai mult nici mai putin de 29.99$(bonus, 9.99$ pana dupa sarbatori). Nimic nu-i prea scump pentru micutul familiei nu? Daca va intereseaza aceasta aplicatie puteti vedea un video cu ea aici.