Prima Pagina Android Xperia X10 o mare dezamagire?

Xperia X10 o mare dezamagire?

11-16-09xperiax10 Dupa ce anuntam ieri ca data de lansare pentru primul smartphone al celor de la Sony Ericsson va fi lansat ceva mai devreme decat se anticipase, iata ca astazi a aparut si primul hands-on video cu noua jucarie. S-a facut multa valva in jurul noului telefon insa pe mine unul ma dezamageste modul in care se prezinta. Incearca sa copieze iPhone OS destul de mult, desi ar trebui sa fie o versiune personalizata de Android si ceea ce ma uimeste si mai mult este cat de greu se misca. Avand in vedere ca majoritatea producatorilor din ziua de azi incearca sa faca terminale mobile cat mai rapide, Xperia X10 pare un melc, as putea sa-l compar cu un N73, cei care au avut cunosc.

Si la final va las sa va convingeti singurei, interfata arata ok, desi unele elemente seamana destul de mult cu cele din iPhone OS, insa viteza de reactie lasa mult de dorit :

  • Radu

    Se pare ca cei de la SE nu sunt la prima dezamagire. Imi aduc aminte cu cata patima am asteptat aparitia SE P990i. Am dat pe el la aparitie 22 mil. Apoi au urmat dezamagirile. Aplicatii nu, sprijin pe site la SE nu. In plus mi s-a defectat in prima saptamana mufa de alimentare. A stat in service 2 saptamani la Germanos. Apoi calitatea constructiei a lasat de dorit, vopseaua care se cojea, tastatura culisanta care nu mai “calca” cum trebuie, etc.

  • Nici Xperia X1 nu a fost chiar atat de ok, stiu ca multe lume se plangea, si inca se plange de el. Oricum ma asteptam la mai mult din partea lor. Mai ales ca au pus atat accent pe Android si pe customizarea lui si se misca infect. Pacat… chiar daca au copiat elemente din iPhone OS, arata destul de bine meniul, si pare destul de user friendly.

  • vigome

    Hai, lasa-ma, tu ai avut in mina un x10 ca sa il compari cu anticul n73 sau ai vazut si tu pe ici pe colo ceva poze. Mai documenteaza-te si apoi vorbeste ca sa fii obiectiv. Eu am avut si am in casa multe modele de nokia inclusiv SE x10 si vivaz, daca stii cei asta, asa ca, cred ca sunt mult mai documentat ca tine.Deci las-o moarta cu comparatia intre n73 si x10 ca nici cu vivazul nu se compara. Cine stie X10 cred ca imi da dreptate

  • davyncy

    salut … deci bate la cur iphone din multe puncte de vedere x10 … mai ales la baterie … 😉 le am pe amandoua de noi si x10 tine considerabil mai mult fata de iphone