Xperia X10 o mare dezamagire?

11-16-09xperiax10 Dupa ce anuntam ieri ca data de lansare pentru primul smartphone al celor de la Sony Ericsson va fi lansat ceva mai devreme decat se anticipase, iata ca astazi a aparut si primul hands-on video cu noua jucarie. S-a facut multa valva in jurul noului telefon insa pe mine unul ma dezamageste modul in care se prezinta. Incearca sa copieze iPhone OS destul de mult, desi ar trebui sa fie o versiune personalizata de Android si ceea ce ma uimeste si mai mult este cat de greu se misca. Avand in vedere ca majoritatea producatorilor din ziua de azi incearca sa faca terminale mobile cat mai rapide, Xperia X10 pare un melc, as putea sa-l compar cu un N73, cei care au avut cunosc.

Si la final va las sa va convingeti singurei, interfata arata ok, desi unele elemente seamana destul de mult cu cele din iPhone OS, insa viteza de reactie lasa mult de dorit :

Articolul precedentPakage, o noua alternativa pentru Cydia
Articolul următorBefore and Afters, prima aplicatie pentru chirurgie plastica
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.