Ravensword in sfarsit in AppStore

ravensword-the-fallen-king-20091007093558543_640w Zilele trecute blamam Apple pentru refuzarea acceptarii in AppStore a noului RPG pentru iPhone, Ravensword. La acea data Apple dadea vina pe unele API-uri folosite de Chillingo, compania din spatele Ravensword, API-uri care se pare stocau date privitoare la numerele de telefon ale utilizatorilod in serverele celor de la Chillingo.

Din primele impresii ale celor care l-au  cumparat se pare ca jocul este unul senzational, grafica si detaliile sunt mult peste ceea ce s-a folosit pana acum in crearea jocurilor pentru iPhone. Controlul pare a fi destul de exact si usor de folosit, un feature interesant al jocului este posibilitatea tweak-uirii setarilor in functie de telefon pentru a obtine un joc cat mai fluid, fara intreruperi ori sacadari. Jocul se aseamana destul de mult cu Oblivion, are o multitudine de NPC-uri cu care se poate interactiona iar numarul item-ul este unul destul de mare incat sa va tina lipidi de telefon.

Daca va plac jocurile de genul atunci incepand de ieri puteti gasi Ravensword in iTunes Store, aici la pretul de 6.99$, pentru SUA. In AppStore-ul Romanesc aplicatia costa 5.49 euro si o puteti gasi aici.