Primele poze cu Sony Ericsson Kurara

19nov09bi24tv134 Anuntat cu ceva vreme in urma de Sony Ericsson, iata ca au aparut si poze cu noul asteptatul Kurara, fratele mai mic varfului de gama, Satio. Noul model va avea „sub capota” un procesor ARM Cortex A8(acelasi procesor ca si iPhone-ul 3GS), 256 MB ram(la fel ca 3GS-ul) un procesor grafic PowerVR(din nou identic cu cel de pe 3GS), ecran touchscreen AMOLED de 3.5 inch, o camera video de 8.1 megapixeli si tineti-va bine, capacitatea de a reda filmulete video in format 720p.

Trebuie sa recunosc ca imi suna destul de promitator noul model de la Sony pana cand am aflat ca va rula sistemul de operare Symbian. M-as fi asteptat sa ruleze Android avand in vedere hardware-ul cu care e echipat, nu deja batranul Symbian care dupa cum bine stie toata lumea e cel mai greoi sistem de operare pentru telefoane mobile existent. Desi cei care l-au testat spun ca telefon este extrem de rapid, eu unul sunt circumspect. Va merita investitia in noul telefon? Tinand cont ca are Symbian, eu zic NU! Daca ar fi avut Android, cu siguranta ar fi fost un telefon de luat in considerare mai ales daca va fi lansat inainte de sarbatori.

se 2411 Kurara_3

Articolul precedentSOS fa backup datelor din iPhone simplu si usor
Articolul următorGoogle chrome disponibil pentru download
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.