SOS fa backup datelor din iPhone simplu si usor

bestof SOS online backup a anuntat zilele trecute introducerea in AppStore a unei aplicatii gratuite pentru iPhone compatibile cu gigantul site de online backup. Aceasta aplicatie nu difera prea mult de Mobile Me sau DropBox, avand in pricipal aceleasi functii : stocarea datelor din telefon pe unul din serverele SOS avand posibilitatea de a le accesa de oriunde din lume prin intermediul aplicatiei. Puteti asculta muzica prin intermediul streaming-ului, vedea filme prin aceeasi metoda, puteti deschide fisiere importante in cazul in care sunteti in mijlocul unei conferinte etc.

Consider ca streaming-ul de melodii si filme direct din telefon e putin ca mult pentru retele de telefonie si asa suprasolicitate, insa backup-ul unor date destul de importante intr-un mediu online sigur si ieftin este importanta. Subscriptia cea mai ieftina la SOS online este undeva sub 1$ pe luna si dupa parerea mea merita. Tu ce zici, ai lua asa ceva?

Articolul precedentTomTom 1.2 US&Canada acum in AppStore
Articolul următorPrimele poze cu Sony Ericsson Kurara
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.