Multifl0w, backgrounding mai usor pentru iPhone

multiflow1 Backgrounder nu va este de ajuns? Cauzeaza probleme sau nu isi face treaba cum trebuie? Nu-i nimic! In cateva zile veti avea o alternativa mult mult mai buna! Se cheama Multifl0w si combina elementele din backgrounder si myquickdo! Aceasta noua aplicatie va da posiblitatea utilizatorilor sa activeze backgrounding-ul prin simpla apasare a butonului Home pana apare mesajul „backgrounding enabled”, apoi pentru a vedea lista cu aplicatiile deschise trebuie doar sa apasati de 2 ori pe butonul home.

Dupa vizionarea filmuletului de prezentare trebuie sa recunosc ca pare foarte interesanta aceasta aplicatie, si sper sa nu fie la fel de energofaca ca si backgrounder. Din pacate nu se stie daca aplicatia va aparea in Cydia datorita lentorii cu care Saurik raspunde la cererile developerilor de a adauga aplicatii, insa cel mai sigur aplicatia va aparea mai intai in Rock.

Si desigur la final un filmulet de prezentare :

Articolul precedentCum sa instalezi Chrome OS pe VMware, video tutorial Mac
Articolul următorCum sa copiezi filme in iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.