Cum sa copiezi filme in iPhone

Daca ati incercat pana acum sa copiati filme in telefon probabil ati realizat deja ca nu e chiar atat de usor precum credeati. iPhone-ul este foarte mofturos mai ales cand vine vorba de copiat filme sau muzica in el, asa ca astazi va voi invata cea mai usoara metoda pe care o cunosc pentru a copia filme in telefon.

Pasul 1

Presupunand ca av.eti deja filmul in calculator vom trece la convertirea lui in format mp4. Acesta este format-ul video acceptat atat de iTunes cat si de aplicatia folosita de mine cel mai des pentru a viziona filme pe telefon. Pentru a converti un film in format mp4 trebuie mai intai sa downloadati un utilitar de aici : [download id=”29″]

Pasul 2

Deschideti utilitarul, selectati filmul pe care doriti sa il convertiti, apasand Open si selectand filmul din calculator. Aplicatia salveaza automat filmul in format .mp4 in acelasi director in care e filmul original, e bine sa lasati asa, e mai usor de gasit filmul convertit. Procesul acesta va dura o perioada de timp in fuctie de cat de performant e calculatorul dumneavoastra si de dimensinea filmului.

convert

Pasul 3

Dupa ce ati convertit filmuletul, il puteti copia direct folosind iTunes si il veti putea vedea folosind functioa video din aplicatia iPod din telefon. In primul rand deschideti iTunes, selectati categoria movies din partea stanga sus, drag&drop filmuletul in acea categorie. Acum conectati telefonul la calculator, iar in partea stanga va aprea o categorie denumita devices, click pe ea iar in fereastra principala va vor aparea detaliile telefonului. Sus veti avea o lista de categorii, selectati Movies de sus si bifati sync. Dupa asta click dreapta pe telefon din categoria devices si apasati sync.

Pasul 4

Dupa ce ati copiat filmul in telefon, deschideti aplicatia iPod din telefon si selectati categoria Videos de jos, acolo va va aparea filmul pe care il veti putea viziona.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.