Prima Pagina aplicatii Swype, noul T9 versus iPhone

Swype, noul T9 versus iPhone

h-swype2 Swype este o aplicatie create de inventatorul dictionarului T9 folosit in majoritatea sistemului de scriere a aproape 90% din telefoanele de pe glob. Omul din spatele Swype a considerat ca sistemul T9 si-a depasit vremea, iar cresterea inregistrata de segmentul telefoanelor mobile a determinat o urgenta schimbare de directie in ceea ce priveste metoda de introducere a scrisului. Practic acest nou sistem bazat pe Swype da posibilitatea utilizatorilor de a scrie fara a ridica degetul de pe ecranul telefonului, introducerea textului se face prin miscarea degetului peste tastele dorite iar in momentul in care utilizatorul considera ca a introdus cuvantul corect ia degetul de pe ecran pentru a afisa cuvantul. Aplicatia suna bine ca si idee, si este foarte buna din punctul meu de vedere pentru cei care folosesc pentru prima oara un ecran touchscreen, insa creatorul a tinut sa faca un test comparativ intre aplicatia sa si metoda de introducere a textului pe iPhone. Testul a mers pe ideea rapiditatii introducerii texului, si desigur ca Swype a castigat, insa doar in acel video, am repetat si eu testul pe telefonul meu si am terminat mult inaintea Swype.

In concluzie, aplicatia este foarte bine-venita pentru care care sunt novici in domeniul telefoanelor cu touchscreen. Sistemul va fi introdus incepand cu Samsung Omnia 2 care va fi lansat in curand la Verizon SUA.

Iata si testul :

LIKE
Articolul anteriorSn0wbreeze aproape de lansare
Urmatorul articolRogue Planet acum in AppStore
  • Poison

    nu prea inteleg cum merge aceasta aplicatie … daca vreau sa scriu “AJUTOR”, cum de apare litera J si nu “SDFGH” care sunt intre acestea ?

  • Uita`te in video si o sa vezi ca se pastreaza un traseu intre literele apasate, apare o linie care conecteaza literele alese de tine.

  • Yoegyu

    Apoi la cat de repede scrie ala pe iphone..clar ca nu a castigat… eu sincer scriu mult mai repede decat nenea din filmulet si cred ca si voi….

  • Scrie incet la comanda, doar nu erau sa arate un filmulet in care sistemul de scriere de pe iPhone e mai bun decat Swype.

  • Pingback: Tastatura tactila pentru iPhone | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri()