Nou concept de tastatura pentru iPhone

4ithumbs-iphone Dupa anuntarea de zilele trecute a noii aplicatii pentru introducerea textului ce va inlocui traditionalul T9 denumita Swype, iata ca nici creatorii de accesorii pentru iPhone nu se lasa mai prejos si au lansat un nou model de “tastatura” pentru acesta. Multi posesori de iPhone care se afla la inceput de drum au probleme cu trecerea la tastatura telefonului si solutii pentru problema aceasta au aparut de-a lungul timpului insa niciuna nu este la fel de simpla si practica precum aceasta. 4iThumbs este o folie din plastic ce se plaseaza peste ecranul iPhone-ului, care are mici circumvolutiuni sa le zicem exact pe partea unde apare tastatura pe ecranul telefonului in momentul in care scrieti ceva. Ideea este foarte buna, mai ales pentru cei care nu se descurca prea bine cu scrisul pe iPhone insa devine nefolositoare in momentul folosirii tastaturii in modul landscape.

Creatorii acestui ingenios accesoriu se lauda ca dupa 30 de minute de exercitiu cu noua tastatura, veti putea scrie chiar si fara sa va uitati la ecran, dar sunt sigur ca nu au luat in calcul varianta landscape.

Bun/rea ideea aceasta va fi folositoare unora si cu siguranta e mult mai buna decat anterioarele modele de “tastaturi” vandute. Iata si 2 video-uri cu “tastatura” :