Prima Pagina iPhone Orange Romania vinde iPhone 3G la 1 euro

Orange Romania vinde iPhone 3G la 1 euro

orange-iphone Orange Romania a primit un nou lot de iPhone 3G, sau cel putin asa deduc eu din oferta pentru iPhone 3G lansata ieri sub titulatura “ziua iPhone”. Ziua a trecut, dar oferta a ramas, si este una destul de buna din punctul meu de vedere, mai ales pentru un telefon care sta sa nu mai fie fabricat. Orange ca intotdeauna incearca sa obtina profit maxim prin orice metode(nu e operatorul meu preferat desi sunt abonat) si a lansat o oferta destul de interesanta : iPhone 3G 8GB (atentie cand faceti comanda sa nu confundati cu iPhone 3GS pentru ca pe site-ul Orange, telefonul e trecut simplu iPhone) la 1 euro! Unii dintre voi ar putea ramane putin surprins, cum e posibil asa ceva? Doar 1 euro pentru iPhone? Desigur ca da, orice e posibil doar traim in Romania nu? Da, si pentru ca traim in Romania iata cum arata oferta : la abonamentul Delfin 60 de 60 euro lunar, contract pe 24 de luni puteti cumpara iPhone-ul cu doar 1 euro si pretul creste proportional cu abonamentul ales : Delfin 40, 40 euro lunar, contract pe 24 luni, pret 49 euro, Delfin 20, 20 euro lunar, contract pe 24 luni, pret 79 euro, etc. Trebuie sa recunosc ca pretul pentru Delfin 20 suna cel mai bine din punctul meu de vedere si o sa va explic de ce, privind doar partea financiara, lasand la o parte ce are de oferit abonamentul : 20euro x 24 luni = 480 euro + 79 euro (pretul telefonului) = 559 euro, un pret final care este mai mare decat pretul pentru un 3GS de 16 GB nou, dar e amortizat in 2 ani. Pretul pentru Delfin 60 dupa acelasi calcul ajunge la 1440 euro in 2 ani insa desigur ca aveti si beneficiile oferite de abonamente.

Facand o comparatie intre cele 2 abonamente, eu personal as alege delfin 20 cu iPhone-ul prin prisma pretului final, daca conteaza pentru cineva asta. Chiar daca Delfin 60 ofera mai multe in abonament, pretul final este de aproape 3 ori mai mare si personal il consider exagerat.

Asa ca daca va doriti un iPhone, acum e momentul sa il cumparati, o oferta ca asta ma indoiesc ca veti mai vedea prea curand de la Orange.

 • Pingback: Tweets that mention Orange Romania vinde iPhone 3G la 1 euro | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri -- Topsy.com()

 • DJ

  tentanta oferta dar sti cumva dak pot trece de la abonamentu meu la delfinu ala sau tre sa fac alt abonament? ??

 • DIn ce stiu eu pentru a cumpara un iPhone la abonament trebuie sa inchei un abonament nou cu numar nou de telefon, etc.

 • suchardine

  pt iphone iti poti prelungi un abonament mai vechi, ca sa iti pastrezi nr dar adaptat la noul plan tarifar de abonament. chiar am analizat oferta asta, foarte tentanta de altfel cea cu abonament delfin. in mod normal ab.meu expira in dec2010 dar il prelungesc cu inca 2 ani pt a beneficia de oferta

 • @suchardine: Poate s-au schimbat datele insa vara trecuta cand am intrebat eu nu faceau decat abonamente noi, cu numar nou/etc. Oricum mi se pare o magarie ce face Orange, vinde telefoanele doar la abonament, cel putin in magazinul online, in Orange Shop innebunesti sa stai 1 ora la coada pentru ceva.

 • andreea

  si cum tre sal cumpar ..pot si de pe net….si cat platesc la abonament

 • A disparut de mult oferta asta. iPhone 3G nu se mai produce de mult.