Prima Pagina customizare SnapTap plugin pentru Camera iPhone-ului

SnapTap plugin pentru Camera iPhone-ului

2

taj5vqUn plug-in pentru camera telefonului pe care eu il consider foarte bun si necesar in acelasi timp. Acest plug-in aduaga posibilitatea de a folos butoanele de volum atunci cand faceti poze cu telefon, practic puteti apasa  pe oricare din butoanele de volum pentru a face poza in loc de butonul de pe ecran. Este foarte util mai ales cand vreti sa faceti o poza in care apareti si voi.

Plug-in-ul a fost facut de cei de la BeyouriPhone si se gaseste de azi in Cydia(da, tot din greseala am dat peste el) si este gratuit.

Articolul anteriorMobile Dashboard disponibila in Cydia
Urmatorul articolSn0wbreeze teaser
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.