Ace Combat Xi Skies of Incursion pentru iPhone/iPod Touch

292411_2 Pana la lansarea multi anticipatului port pe iPhone/iPod Touch a jocului Tom Clancy’s H.A.W.X. al celor de la Ubisoft, va prezint astazi un alt joculet, de data aceasta de la Namco, tot despre lupte aerienecu avioane de vanatoare, purtand numele de Ace Combat Xi Skies of Incursion, care de asemenea este un port dupa varianta de pe PSP. Storyline-ul jocului urmeaza cel de pe PSP, pe masura desfasurarii actiunii si avansarea prin misiuni in cadrul campaniei veti putea folosi mai multe avioane si un arsenal pe masura pentru a duce la indeplinire obiectivele impuse.

Jocul reuseste pastrand limitele desigur sa va introduca in rolul pilotului aeronavei, problema cea mai mare fiind nu controlul destul de greoi ci lipsa unui tutorial care sa explice cat mai clar cum sa folositi controlul pentru a tine avionul sub control si a folosi cu o acuratete cat mai buna armele din dotare.

Per total jocul isi merita cei 99 centi, pret care mie mi se pare derizoriu pentru cat ofera jocul insa indeajuns de bun pentru a atrage fanii acestui gen de jocuri, sau a celor care asteapta Tom Clancy’s H.A.W.X.

Si un mic gameplay video :