Crazy Machines pentru iPhone/iPod Touch

169460 Va prezint astazi un joc care mie mi-a placut enorm de mult, Crazy Machines. Eu am jucat doar variantele pentru PC si vreau sa spun ca am pierdut ore intregi incercand sa deslusesc metodele de rezolvare a puzzle-urilor fiecarui nivel. Practic in cadrul acestui joc vi se dau o serie de obiecte uzuale si prin combinarea lor cu cele presetate in nivel trebuie sa faceti posibile anumite actiuni, de genul celor din seria “Singur Acasa”,cum ar fi : spargerea unui balon prin actionarea unei manete care trebuie conectata la curent electric cu ajutorul unui cablu care trebuie legat la o priza, etc. Jocul este foarte antrenant si iti pune imaginatia si creativitatea la grea incercare, pentru mine este in top 10 jocuri ca si favorit.

Actiunea se desfasoara in laboratorul unui profesor tacanit care va pune in fata puzzle-urile fiecarui nivel. Jocul se intinde pe 60 de nivele, are peste 70 de elemente pe care le puteti combina, si ca un element de noutate un editor care va permite sa va creati propriile nivele.

Eu unul va recomand fara rezerve acest joc, atat varianta aceasta cat si cea pentru PC. Din US AppStore il puteti cumpara la pretul de 2.99$ de aici, iar din Ro AppStore il puteti cumpara la pretul de 2.39€ de aici.

169460_2 169460_3169460_5