Driver hands-on preview

driver4 Desi Gameloft in general se inspira din jocurile pentru PC cand aduce un nou joc comunitatii iPhone/iPod Touch-ului, nici cu Driver lucrurile nu se prezinta diferit, compania a readus aproape in totalitate feature-urile si engine-ul grafic al jocului de pe PC, sper ca si feeling-ul.

In Driver pentru iPhone/iPod Touch sunteti in rolul unui detectiv NYPD care datorita skill-ului sau in ale soferiei este ales pentru a se infiltra in undeground-ul lumii interlope in 4 orase diferite. Veti avea de trecut prin diferite misiuni in modul campanie, misiuni care includ : curse prin toate cele 4 orase, scaparea de urmatitori si in mare cam tot ceea ce puteti face si intr-un joc din seria GTA doar ca nu puteti iesi din masina.

Dupa cum spuneam, Gameloft a portat aproape in totalitate jocul de pe PC, incluzand si grafica, doar ca in varianta pentru iPhone/iPod Touch s-a lucrat putin la ea, aducand schimbari multor elemente grafice din jocul original. Sistemul de damage din jocul pentru PC este prezent in totalitate si aici, iar environmentul celor 4 orase este mult mai mare ca si dimensiuni decat cel din Gangstar, iar ca element de noutate fata de jocul de pe PC, Gameloft a adaugat un GPS care sa ajute playerii sa gaseasca mai usor drumul catre obiective in cadrul misiunilor sau in free game mode.

Cam atat despre joculet, eu unul abia il astept, insa pana apare ramanem cu cateva poze si teaser-ul :

driver1 driver2