Prima Pagina aplicatii Skies of Glory pentru iPhone/iPod Touch

Skies of Glory pentru iPhone/iPod Touch

IMG_0037 Se pare ca developerii au prins vreo veste ca utilizatorilor de iPhone le plac jocurile cu avioane din moment ce asta e al 3-lea joc de luna asta. Joculetul despre care va voi vorbit astazi se numeste Skies of Glory, developat de SGN si este oarecum o copie dupa jocul de pe PC, IL-2 Sturmovik care are in prim plan al doilea razboi mondial, si avioanele folosite in cadrul acestuia sunt create bazat pe tehnologia existenta atunci. Jocul va fi gratuit in AppStore, mergand pe modelul Eliminate Pro, insa upgrade-urile vor fi taxate, putand fi cumparate chiar din cadrul jocului.

Ok, dupa cum spuneam e oarecum o copie dupa IL-2 Sturmovik, si in Skies of Glory actiunea se desfasoara tot in perioada celui de-al doilea razboi mondial, pe diferitei harti cu environment-uri diferite : desert, zone de munte si deasupra oceanului, care dupa cum zice developer-ul, ar trebui sa introduca jucatorul in atmosfera tipica modului de lupta din vremea celui de-al doilea razboi mondial. Jocul merge in multiplayer prin intermediul WiFi ori bluetooth si poate fi jucat de maxim 8 persoane simultan prin Bluetooth(in realitate, datorita limitarilor impuse de iPhone SDK numarul maxim de jucatori este de 2) si de maxim 4 pe internet. Actiunea se desfasoara de-a lungul a 10 campanii in modul misiune si 100 de campanii in modul training. Poate pare putin dar nu uitati ca aplicatia este gratuita si noi misiuni, avioane, arme, etc va vor costa si vor putea fi cumparate direct din aplicatie.

Nu plecati prea departe, in cateva minute voi posta un hands-on cu Driver si noile updates din Eliminate Pro, insa  acum cateva poze si un teaser :

IMG_0646 IMG_0200IMG_0493 IMG_0027

LIKE
Articolul anteriorTethered jailbrek rezolvat?
Urmatorul articolDriver hands-on preview
 • Jocul poate fi jucat in maxim 8 jucatori si nu 3. De altfel nu este o copie de IL2 Sturmovik, cea ce spui suna a faptul ca toate simulatoarele de avioane din al 2-lea razboi mondial sunt copii de IL2. Iti recomand cu caldura Blazing Angels, care are mai multe in comun cu SOG decat IL2.

 • Am jucat Blazing Angels, l-am si terminat, dar asta imi da mai mult a IL2 Sturmovik, dar fiecare cu parerile lui. Informatia referitoare la numarul de jucatori nu o stiam, o sa modific, mersi de corectare, nu spun ca toate seamana, ci doar asta.
  BTW, tu lucrezi la Revo Solutions? Si voi il distribuiti in Romania?

 • Distributia se face din AppStore prin intermediul SGN peste tot in lume. Vezi ca numerele tot nu sunt cele reale. Pe bluetooth sunt maxim 2 datorita limitarilor SDK iPhone. Pe toate celelate moduri de joc (local WiFi si internet pe WiFi/3G/Edge) sunt 8 jucatori maxim.

 • Le`am luat de pe site-ul vostru : “Engage in 4 player combat over the worldwide internet via WiFi connection” ; “Engage in 8 player combat over Bluetooth”, ar trebui sa specificati ca datorita limitarilor iPhone SDK in realitate merge doar in 2, oricum mersi de info. Ai contribuit la crearea lui cumva? Cam cat a durat?

 • Erau alandala datele de pe site si au fost rectificate, multam de semnalizare. Lipsea de acolo faptul ca jocul merge pe internet si de pe 3G sau EDGE. Pentru intrebarea ta, da, am participat la dezvoltare care a durat cateva luni.

 • Am vazut alt joc interesant facut de o alta echipa de romani, Guerilla Bob, la care se lucreaza de cateva luni bune insa nu se ridica la inaltimea lui Skies of Glory.
  Totusi, simteam nevoia sa te intreb, se vinde bin in RO AppStore jocul si celelalte aplicatii ale voastre, sau in Romania inca e mic numarul celoe care isi permit sa cumpere aplicatii?

 • Skies Of Glory nu are ca tinta principala piata romaneasca, este si gratuit ceea ce il face nu foarte relevant pentru o astfel de discutie. Pe de alta parte un alt joc facut de noi publicat de curand, Magnetic Sports Soccer, a avut cel mai mult succes in Romania, Italia si Franta. E adevarat ca top 100 in Romania este dominat de pretul 0.99$ dar sunt si aplicatii mai scumpe care se vand. Problema cred ca se pune mai degraba cam cate deviceuri Apple exista pe piata din Romania, si abia atunci putem estima nivelul de succes in AppStore. In genere, cine isi permite un iPhone isi va permite si un joc de 0.99$-4.99$, cu conditia sa fie interesat de jocuri. Daca un produs de pretul acesta nu se vinde ma indoiesc sincer ca motivul este ca romanii nu isi permit aplicatia. Poate suntem si un pic mai inventivi si descurcareti si preferam sa luam gratis din alte locuri chiar ceva ce costa doar 0.99$.

 • Am si uitat ca e gratuit de cand am facut articolul. Legat de problema cu device-urile Apple existente pe piata Romaneasca. In ultima vreme am vazut destul de multa lume cu iPhone insa majoritatea fie habar nu au de existenta AppStore, fie sunt businessmen care nu au timp/chef sa se complice cu asa ceva, fie nu le au cu calculatorul/implicit cu iPhone-ul si il injura din toate colturile ca nu e bun de nimic, fie sunt minori, nu au card si trag spre appulo.us Mai degraba am merge spre solutia asta, foarte putina lume doreste sa cumpere o aplicatie pentru ca foarte putina lume are card ce suporta plati online(din pacate nu orice card suporta asa ceva) si foarte multi posesori nu prea au ce face cu iPhone-ul din lipsa cunostintelor necesare manuirii unui astfel de terminal.
  Eu pe asta as pune problema in primul rand si abia apoi pe pret, oricum tu ai listat preturi in $ dar in AppStore-ul romanesc ele sunt in euro. Mie mi-ar conveni sa dau 1$, nu 1 euro pe o aplicatie pentru ca la alte aplicatii/jocuri cu pret ridicat diferenta e mai mare intre US/RO AppStore.

 • Preturile din $ se scaleaza cam la aceeasi valoare in euro, nu exista diferente de pret, cel putin nu relevante.
  0.99$ in appstore US echivaleaza cu 0.79euro la noi de exemplu. Ajustarile le decide Apple dar echilibrul este decent plus ca nu e nimic care sa te opreasca sa iti inregistrezi contul pe state cu un card romanesc. Trebuie doar sa nimeresti un cod postal american. E foarte probabil sa ai dreptate si in legatura cu cardurile. Si eu cunosc multe cazuri de persoane care s-au blocat in inregistrare pe itunes la pasul cardului.

 • Sunt unele aplicatii la care diferenta rezultata din conversie nu e cea reala, am calculat eu acum cateva saptamani la niste aplicatii, e drept totusi ca la 0.99$ rezulta 0.79 euro.
  Pentru mine de acum e cam greu sa-mi inregistrez un cont pentru US din moment ce am cardul pe RO si aplicatii luate, dar 90% din cardurile eliberate de banci nu pot fi folosite pentru plati online, pentru a plati online trebuie sa le ceri alt tip de card, dureaza 2 saptamani, etc,etc, omul se plictiseste, merge pe appulo si ia gratis de acolo.
  E greu sa convingi romanul sa cumpere ceva cand e usor de gasit gratis, asa cum a fost invatat din totdeauna.

 • Pingback: Magnetic Sports Soccer review | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()