Skies of Glory pentru iPhone/iPod Touch

IMG_0037 Se pare ca developerii au prins vreo veste ca utilizatorilor de iPhone le plac jocurile cu avioane din moment ce asta e al 3-lea joc de luna asta. Joculetul despre care va voi vorbit astazi se numeste Skies of Glory, developat de SGN si este oarecum o copie dupa jocul de pe PC, IL-2 Sturmovik care are in prim plan al doilea razboi mondial, si avioanele folosite in cadrul acestuia sunt create bazat pe tehnologia existenta atunci. Jocul va fi gratuit in AppStore, mergand pe modelul Eliminate Pro, insa upgrade-urile vor fi taxate, putand fi cumparate chiar din cadrul jocului.

Ok, dupa cum spuneam e oarecum o copie dupa IL-2 Sturmovik, si in Skies of Glory actiunea se desfasoara tot in perioada celui de-al doilea razboi mondial, pe diferitei harti cu environment-uri diferite : desert, zone de munte si deasupra oceanului, care dupa cum zice developer-ul, ar trebui sa introduca jucatorul in atmosfera tipica modului de lupta din vremea celui de-al doilea razboi mondial. Jocul merge in multiplayer prin intermediul WiFi ori bluetooth si poate fi jucat de maxim 8 persoane simultan prin Bluetooth(in realitate, datorita limitarilor impuse de iPhone SDK numarul maxim de jucatori este de 2) si de maxim 4 pe internet. Actiunea se desfasoara de-a lungul a 10 campanii in modul misiune si 100 de campanii in modul training. Poate pare putin dar nu uitati ca aplicatia este gratuita si noi misiuni, avioane, arme, etc va vor costa si vor putea fi cumparate direct din aplicatie.

Nu plecati prea departe, in cateva minute voi posta un hands-on cu Driver si noile updates din Eliminate Pro, insa  acum cateva poze si un teaser :

IMG_0646 IMG_0200IMG_0493 IMG_0027