Modern Combat Sandstorm Multiplayer update

mconline Gameloft a lansat ieri prin intermediul AppStore update-ul pentru Modern Combat Sandstorm care adauga optiunea multiplayer, promisa inca de la lansarea jocului. Prea multe detalii despre cum se comporta jocul in multiplayer nu am, dar pot sa va spun ca au fost adaugate 3 harti destul de mari pe care le puteti explora impreuna cu prietenii vostri. Optiunea aduce posibilitatea de a juca solo sau in echipa, numarul maxim de jucatori este de 4, deci practic un 2vs2 in team mode. Odata intrati in joc vi se da posibilitatea de a alege clasa cu care doriti sa jucati si in functie de alegere vi se vor da armele specifice clasei respective.

Am spus ca mare lucru nu se stie despre comportamentul jocului in modul multiplayer insa va pot spune ca daca jucati de pe iPhone puteti sa va asteptati la unele freez-uri, blocari sau chiar inchiderea aplicatiei, iar activarea modului avion se zice ca face o mare diferenta in ceea ce priveste fluiditatea jocului, nu stiu daca e o problema generala sau doar la unii, dar better safe than sorry.

Daca va intereseaza jocul il puteti cumpara din US Store la pretul de 4.99$, de aici, iar din RO Store il puteti lua la pretul de 3.99€ de aici.

mclevels mcselectmchost