3G4: emulator N64 pentru iPhone 3GS/iPod Touch 3G

Capture 3G4 al celor de la NWorksDev este primul emulator N64 NUMAI pentru iPhone 3GS si iPod Touch 3G. Desi nu a fost inca confirmat faptul ca acest emulator face tot ceea ce spune, exista cateva teasere care arata cateva minute din Mario pe iPhone, teasere care au afisate deasupra lor mesajul : „What has been deemed impossible, is being done by a 14 year old developer. Impossible is nothin” – „Ceea ce a fost desemnat imposibil, a fost facut posibil de un developer de 14 ani”.

Se pare ca aceasta versiune beta, functioneaza destul de bine, singurele probleme fiind datorate input lag-ului, pozitionarii gresite a butoanelor pe ecran si uneori crash-uri in timpul jocului, in unele momente de stres al chip-ului grafic.

Versiunea aceasta nu este singura care se afla in stadiul de development, aminteam acum ceva timp de Zodttd si emulatorul sau, insa acesta nu a mai postat vesti noi de atunci. Si in final 2 teasere :


Articolul precedent2XL Fleet Defense pentru iPhone/iPod Touch
Articolul următorEliminate Pro update 1.1, acum in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.